REKLAMI GEÇ

TRABZON MESAİSİ YARIN BAŞLIYOR

TRABZON MESAİSİ YARIN BAŞLIYOR

Ligde ritmini bulan Denizlispor, yorgunluk atıyor. Yeşil siyahlılar yarın topbaşı yapıp Trabzonspor maçı hazırlıklarını başlatacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Aralık 2019 Salı, 10:26

Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in göreve gelmesinin ardından kondisyonunu ağır ağır yüselten yeşil siyahlılar ligde Başakşehir karşısında koşu temposu en yüksek maçını oynadı. Kuvvet olarak kendine gelmeye başlayan yeşil siyahlılar devre arasına kadar temposunu yükselterek yoluna devam etmek istiyor.

Denizlispor’da bu gelişme takımın sahada aldığı skorları da etkiliyor. Çaykur Rizespor ve Gaziantep’i deviren Horozlar ligin iyi ekiplerinden Başakşehir ile de berabere kaldı ve son üç maçından 7 puan çıkardı.

Karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Özdilek öğrencilerine iki gün izin verdi. Genellikle maç sonrasında yenileme çalışması yaptıran ardından izin veren Özdilek bu kez takımı üzmedi ve iki gün izin verdi.

Yeşil siyahlılar ligde pazartesi günü oynayacakları Trabzonspor maçı hazırlıklarına ise yarından itibaren başlayacak.

Kart cezası nedeniyle Başakşehir maçında forma giyemeyen Zakarya bu maçta forma giyebilecek. Fakat Başakşehir maçında kart gören Sackey bu kez cezalı duruma düştü. Yeşil siyahlılarda sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna alınmayan Kibong yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak. Sakat Sapunaru’nun durumu ise yapılacak son kontrollerden sonra belli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..