REKLAMI GEÇ

MEKİK TAKVİYE YAPACAK

MEKİK TAKVİYE YAPACAK

Sezonun ilk yarısında istediği sonuçları alamayan Kızılcabölükspor’da Yomraspor maçı sonrası transfer harekatı başlayacak. Başkan Osman Duran önceliklerinin Yomraspor maçı olduğunu söyledi, “Puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Aralık 2019 Perşembe, 10:42

Her sezon finaller oynayan Kızılcabölükspor bu sezon küçülmeye gitmişti. Sarı kırmızılılar mücadele ettiği 3. Lig 1. Grup’ta ilk yarının bitimine bir hafta kala alt sıralarla bağığını koparamadı.

Pazar günü ligde kalma savaşı veren Yomraspor’un konuğu olacak Mekik zorlu karşılaşmadan puanlarla dönmek istiyor. Maç hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda Başkan Osman Duran devreye galibiyetle girmek istediklerini söyledi.

Zor bir maç olacağını söyleyen Başkan Osman Duran, “Rakibin durumu iyi değil. Onlar da kazanarak devreye girmek isteyecektir. Biz de kazanmak için sahaya çıkacağız. Teknik ekip ve oyuncularıma güveniyorum. Denizli’ye puanlarla döneceğiz” dedi.

DEVRE ARASINDA 4 TAKVİYE YAPILACAK
Devreyi görmeden Hasan Can, Mehmet Eray ve Murat Berk ile yollarını ayıran sarı kırmızılılar Yomraspor maçı sonrası transfer çalışmalarına hız verecek. Kızılcabölükspor’un ara transfer döneminde takıma 4 futbolcu takviye etmesi bekleniyor. Mekik, stoper, orta saha ve her iki kanada birer oyuncu alarak ligin ikinci yarısına daha iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Başkan Osman Duran önceliklerinin Yomraspor maçı olduğunu söylerken, devre arasında transferlerle takıma takviye yapılacağını doğruladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..