REKLAMI GEÇ

GÖRGEÇ İKİNCİ YARIDAN UMUTLU

GÖRGEÇ İKİNCİ YARIDAN UMUTLU

Ligin ilk yarısını 13’ncü sırada tamamlayan Kızılcabölükspor hedefin gerisinde kaldı. Teknik Direktör Görgeç ikinci yarıda takviyelerle yükselişe geçeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Aralık 2019 Cuma, 10:38

Denizli’nin TFF 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor ligin ilk yarısını 19 puanla 13’ncü basamakta tamamladı.
İlk yarıyı değerlendiren Teknik Direktör Serkan Görgeç geride kalan çok sayıda maçta iyi oyun ortaya koymalarına rağmen skora ulaşamadıklarını söyledi ve hedeflerine ulaşamadıklarını kaydetti.

İlk yarı hedeflerinin daha üst sıralar olduğunu, play-off hattını zorlamayı planladıklarını anlatan Görgeç sezonun ilk bölümünde bazı oyuncularından verim alamadığını, sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını kaydetti.

Görgeç, “Her zaman genç oyunculara önem veren, gençleri futbolumuza kazandırmaya çalışan bir felsefedeyim. Sezon başında takımımıza 12 tane genç oyuncu transfer ettik ve 4-5 abi diyebileceğimiz tecrübeli oyuncularla kaynaştırdık. Sezona skor anlamında kötü başladık. İlk iki maçta aldığımız mağlubiyetler bizi biraz demoralize etti. Genç oyuncuları bu süreçte motive etmek daha da zorlaşıyor. Birçok maçta iyi futbol oynadık ama bunu skora yansıtamadık. Bazı maçlarda yaşadığımız şanssız puan kayıpları olmasa şuan play-off hattının 1 yada 2 puan gerisinde olurduk ve hedeflediğimiz noktalarda olacaktık. Şuan sıralamada aşağılarda olsak da play-off hattının 8 puan gerisindeyiz. 3 puanlık sistemde herşey mümkün. İkinci yarıda alacağımız seri galibiyetlerle yukarıya doğru tırmanışa geçeceğiz. Taraftarlarımızı sezonun ikinci yarısında tribünleri doldurarak takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Bazı şeyleri başaracaksak hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Serkan Görgeç, “Sezon başından bu yana verim alamadığımız ve istediğimiz seviyeye ulaşamayan oyuncularla yollarımızı ayırdık. Ligin tamamlanmasının ardından bütçemiz doğrultusunda transfer çalışmalarına başladık. Bazı bölgelere istediğim oyuncular var ve anlaştığımız oyuncularda var. Resmi imzaların atılmasının ardından bu transferlerimiz açıklanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..