REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR’A ÜÇ TAKVİYE

KIZILCABÖLÜKSPOR’A ÜÇ TAKVİYE

Sezonun ilk yarısında istediği başarıyı gösteremeyen Kızılcabölükspor transfere başladı. Sarı kırmızılılar stoper, orta saha ve kanatlara birer takviye yaptı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Aralık 2019 Salı, 11:29

TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezonun ilk yarısında beklenen performansı gösteremeyen Kızılcabölükspor devreye takviyelerle girecek. Sarı kırmızılılarda transfer harekatını başlatan Başkan Osman Duran stoper, orta saha ve kanada birer takviye yaptı.

Sarı kırmızılılar ilk oyarak Yomraspor’un stoperi Semih Durmuş’u renklerine bağladı. Futbolcu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

27 yaşındaki deneyimli futbolcu Denizli’ye başarılı olmak için geldiğini söylerken, “Elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.
Sarı kırmızılı takım son olarak Cizrespor forması giyen Fatih Şen’i de renklerine bağladı. Orta sahada oynayan futbolcu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Mekik son olarak Yomraspor’un kanat oyuncusu Emre İşçiler ile anlaşmaya vardı. Futbolcu ile 1,5 yıllık mukavele imzalandı.
Başkan Osman Duran sezonun ikinci yarısında daha etkili bir takım oluşturmak istediklerini belirtirken transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..