REKLAMI GEÇ

BAŞKAN OSMAN DURAN: ÇOK ZORLANIYORUZ

BAŞKAN OSMAN DURAN: ÇOK ZORLANIYORUZ

Gelirleri ve destekleri azalan Kızılcabölükspor’da yönetimi en çok zorlayan konu mali durum. Kızılcabölüklü işadamlarının desteği ile nefes alan sarı kırmızılıların Artvin deplasman giderlerini Çintan ailesi karşılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Ocak 2020 Salı, 09:37

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor’da mali tablo yönetimi huzursuz ediyor. Borcu bulunmasa da gelirleri düşen sarı kırmızılı kulüp, desteklerin de azalması ile birlikte zor günler geçiriyor. Bu dönemde Kızılcabölüklü işadamlarının desteği sarı kırmızılılara nefes veriyor.

Bu hafta sonunda Artvin Hopaspor’un konuğu olacak sarı kırmızılıların deplasman giderlerini Çintanlar Tekstil’in sahipleri işadamları Ramazan Çintan, Tuncay Çintan ve İsmail Çintan üstlendi.

Sarı kırmızılı kulübe daha önce de destek olan Çintan Ailesi sarı kırmızılı yönetimi büyük bir yükten de kurtardı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “Bu sezon maddi anlamda sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Gelirlerimiz azalıyor ama giderlerimiz gün geçtikçe artıyor. Bu durumda bizleri artık çok zorluyor. Bu aşamada değerli iş adamlarımız devreye giriyor ve bizleri biraz olsun rahatlatıyorlar. Arvin Hopaspor maçı deplasman masraflarını kıymetli hemşehrilerimiz Çintanlar Tekstil sahipleri Ramazan Çintan, Tuncay Çintan ve İsmail Çintan karşılayarak bizleri kırmadı. Değerli iş adamlarımız Ramazan Çintan, Tuncay Çintan ve İsmail Çintan’a şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışın diğer iş adamlarımızdan da geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..