REKLAMI GEÇ

ONAZİ GALATASARAY MAÇINA YETİŞİYOR

ONAZİ GALATASARAY MAÇINA YETİŞİYOR

Denizlispor kupa maçının ardından Trabzon’da kaldı. Yeşil siyahlılar Galatasaray maçı hazırlıklarını Trabzonspor tesislerinde yaptı. Horozlar İstanbul’a geçiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ocak 2020 Cuma, 16:36

Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile karşılaşan Yukatel Denizlispor maç sonrası Trabzon’da kaldı. Yeşil siyahlılar günün ilk çalışmasını da Trabzonspor tesislerinde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek önderliğindeki çalışmada kupa maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı, salonda vakit geçirdi. Takımın kalanı ise sahada normal antrenmanlarına devam etti. Yeşil siyahlıların Trabzonspor’dan transferi Ogenyi Onazi de takımla ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Horozlar bugün İstanbul’a hareket edecek. Yarın günü tek çalışma ile geçirecek olan yeşil siyahlılar maç saatini beklemeye başlayacak. Denizlispor’da Zakarya ve Sackey sakatlıkları nedeniyle Barrow ise kart cezalısı olması nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Diğer yandan yeşil siyahlı kulüp Onazi’nin lisansını yetiştirmek için seferberlik ilan etti. Transfer tahtasını açan Horozlar bugün TFF İzmir Şubesi’ne başvurarak futbolcunun lisans işlemlerini başlattı. Onazi’nin Galatasaray karşısında forma giyebileceği öğrenildi. Horozların yeni transferi Muhammet Özkal’ın da lisansının çıktığı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..