REKLAMI GEÇ

BU LİGİN ŞAKASI YOK!

BU LİGİN ŞAKASI YOK!

Merkezefendi’de keyifler yerinde. Yeşil lacivertliler zirve tırmanışını sürdürüyor. Başkan Veli Deveciler takıma rehavet uyarısında bulundu, “Bu ligin şakası yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2020 Pazartesi, 13:17

TBL’de üst ütste galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Merkezefendi Basket gözünü zirveye dikti. Yeşil lacivertliler sezon sonunu lider bitirip üst ligi garantilemek istiyor. Son olarak Düzce deplasmanını kayıpsız geçen Denizli temsilcisinde Başkan Veli Deveciler ve Coach Şahin Ateşdağlı rehavet uyarısında bulundu.

Cumartesi günü deplasmanda Yalovaspor’a konuk olacak Merkezefendi Basket zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Coach Ateşdağlı düzce deplasmanında kazandıkları için memnun olduğunu belirtirken oyuncularının tamamına süre verdiğinin altını çizdi. Coach Ateşdağlı Altan ve Gibson’un yüksek süre aldığını bu oyuncularının bir an önce maç ritmini yakalamaları gerektiğini söyledi.

Başkan Veli Deveciler ise; “Düzce deplasmanında alınan galibiyet önemliydi. Ligin ikinci yarısında artık kolay maç yok. Ligin üstünde bulunanda, alt tarafta bulunan takımlarda işin ciddiyetini biliyor. Biz ayağımızı yere basarak emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bu ligin şakası yok. Herkes görevinin ve işinin ciddiyetinde ve bilincinde. Şimdi yine deplasmanda Yalovaspor ile çok çetin ve zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Ben teknik heyete ve oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu.

TBL liginin ikinci yarısına Samsun ve Düzce galibiyetleriyle başlayan temsilcimiz lider Fethiye Belediyespor ile 3 olan puan farkınıda 2′ ye indirdi. Ligde 3.üncü sırada yer alan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımında zorlu Yalovaspor maçı öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu arada takıma yeni katılan Altan Erol, Thomas Gibson ve Boracan Işık’ın Düzce maçındaki performansları beğenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..