REKLAMI GEÇ

Çardak’ın gençlerin bilekleri bükülmüyor

Çardak’ın gençlerin bilekleri bükülmüyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Gençler bilek güreşi ve boks şampiyonalarına Çardaklı gençler damga vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Şubat 2020 Salı, 14:27

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Okul Sporları Box ve Bilek Güreşi Grup müsabakaları yapıldı. Kentteki okullardan yaklaşık 250 sporcunun katıldığı şampiyonada Çardak Belediyespor oyuncuları, turnuvadan madalyalar ile döndü.

Vali Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genç Kızlar Bilek Güreşi Şampiyonası’nın farklı kategorilerinde Çardak Belediyespor sporcuları; Hatice Beyza Ünlü her iki kolda Denizli birincisi, Rana Yüncü her iki kolda Denizli birincisi, Esmanur Duraman sağ kolda Denizli birincisi, Bircan Deveci sol kolda Denizli birincisi sol kolda Denizli ikincisi, Tuğba Beyza Tokdemir sol kolda Denizli ikincisi, Sude Naz Mersin sağ kol Denizli ikincisi, Nezahat Elif Gökgöz sağ kol Denizli ikincisi oldu.

Selma Yağcı Box Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Boks Şampiyonası’nda ise Çardaklı sporcular; Raşit Keskin 75 kilogramda, Hüseyin Dinak 60 kilogramda, Hüseyin Yıldırım 63 kilogramda, Şeref Gönel 50 kilogramda, Dunay Özdemir 66 kilogramda Denizli birincisi oldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..