REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi yağlı pehlivan güreşleri düzenleyecek

Merkezefendi Belediyesi yağlı pehlivan güreşleri düzenleyecek

Merkezefendi Belediyesi, spor alanındaki faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından yağlı pehlivan güreşleri düzenlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Mart 2020 Pazartesi, 15:44

Merkezefendi Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, 14 Haziran Pazar günü Doğan Seyfi Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Yağlı pehlivan güreşlerine ‘Kırkpınar Altın Kemer’ sahibi Orhan Okulu, İsmail Balaban, Mehmet Yeşilyeşil ve Osman Aynur’un yanı sıra Hamza Köseoğlu, Tanju Gemici, Ertuğrul Dağdeviren ve Ünal Karaman gibi isimler olmak üzere toplamda 13 kategoride 500’e yakın sporcu katılacak.

Eski başpehlivanlardan Ahmet Taşçı ile Hüseyin Çokal ise Merkezefendi Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne onur konuğu olarak katılacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, spor alanındaki projelerine devam ettiklerini belirterek, “Bölgemizin ve ilimizin tarihinde çok büyük önem taşıyan ‘Yağlı Pehlivan Güreşleri’ il merkezimizde yapılmıyordu. Biz de Merkezefendi Belediyesi olarak hemşerilerimizi ata sporumuz ile buluşturmak istedik. 500 sporcunun katılacağı güreşler, 14 Haziran Pazar günü Doğan Seyfi Stadyumu’nda yapılacak. Merkezefendi Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne tüm Merkezefendilileri, Denizlilileri ve sporseverleri davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..