REKLAMI GEÇ

Horoz’da ikna turları

Horoz’da ikna turları

Denizlispor lige verilen arada transfer çalışması başlattı. Yeşil siyahlılar sezon sonunda takımdan ayrılacak dört oyuncusunu ikna etmeye çalışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Nisan 2020 Cuma, 11:49

Süper lige ara verilmesinin ve belirsizliğin sürmesi nedeniyle 6 kez top başı yapmayı öteleyen Yukatel Denizlispor, gözünü transfere çevirdi.

Yeşil-siyahlı kurmaylar sezon sonunda takımdan ayrılacak oyuncuların bir kısmını ikna etmeye çalışıyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek defans oyuncuları Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ve Oğuz Yılmaz ile görüşen Denizlisporlu yöneticiler futbolcuların hem ücretlerinde indirim yapmasını hem de yeni sözleşme imzalamasını istiyor. Horozların üç futbolcu ile en az ikişer yıllık sözleşme imzalamak istediği belirtildi.

OSCAR BONSERVİSİYLE ALINACAK
Diğer yandan Denizlispor’da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki Kolombiyalı Oscar Estupinan’ın da takımda kalması isteniyor. Bonservisi Portekiz’in Vitoria Guimaraes kulübünde bulunan futbolcu bonservisi ile birlikte alınacak. Bu futbolcu için de görüşmelerini sürdüren yeşil siyahlı yönetim hem futbolcuyu hem de kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Teknik Direktör Bülent Uygun’un da dört futbolcunun takımda kalmasını istediği belirtildi.

ÇETİN: GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR
Denizlispor Başkanı Ali Çetin transfer çalışmalarını doğrularken, “Arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolcularımız var. Takımda kalmalarını istiyoruz. Bu konuda bir çalışma yürütüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..