REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran kalp krizi geçirdi

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran kalp krizi geçirdi

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor’un Kulüp Başkanı Osman Duran kalp krizi geçirdi. Başkan Duran’ın tıkanan damarı açıldı, taburcu edildi. Başkan Duran’ın son günlerde kulüple ilgili artan sorunlardan dolayı strese girdiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Haziran 2020 Çarşamba, 17:02

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran, önceki gün gece evinde kalp krizi geçirdi. Acilen kentteki özel bir hastaneye kaldırılan Osman Duran’a müdahale edildi. Kalbinde bir damarın tıkalı olduğu tespit edilen Başkan Duran, balonla açılan damarının ardından bugün taburcu edildi.

KRİZİN NEDENİ STRES
Özellikle koronavirüs salgını sonrası kulübün mali durumunun zayıflaması, Başkan Duran’ın en büyük stres kaynağı oldu. Bağışçıları ve destekçileri azalan Kızılcabölükspor’un tüm mali yükü başkan ve yönetimin üzerine kaldı.

Pandemi nedeniyle iptal edilen liglerin yeniden başlama kararı da Başkan Duran’ın stresini artırdı. Daha önce deplasmanlara tek otobüsle gidilerken bu sayı ikiye çıkarıldı, konaklanan otellerde her futbolcunun ayrı odalarda kalacak olması da mali olarak içinden çıkılmaz bir tablo ortaya çıkardı.

Topbaşı yapan futbolcuların tesislerde de tek odada konaklayacak olmaları, altyapısı yetersiz tesisler nedeniyle Başkan Duran’ı düşündürmeye başladı. Tüm bu gelişmeler, Başkan Osman Duran’da strese ve buna bağlı olarak kalp krizine yol açtı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

kızılcabölük   -  Bağlantı 6 Haziran 2020, 11:31

sezon başı söz verip sonra selam dahi vermeyen iş insanları ve yönetimde olupta bir kuruş dahi vermeyen yöneticiler varmış başkan buları acıklasın

mekik   -  Bağlantı 4 Haziran 2020, 11:21

sebeb olanlar utansın söz verip kacanlar utansın onlar kendilerini cok iyi biliyor