REKLAMI GEÇ

MERKEZEFENDİ KUPADA BOY GÖSTERECEK

MERKEZEFENDİ KUPADA BOY GÖSTERECEK

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Ankara’dan Kocaeli’nin turizm merkezi Kartepe’ye alındı. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket D grubunda yer alacak

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Eylül 2020 Çarşamba, 16:10

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Ankara’daki Covid-19 salgını nedeniyle alınan karar sonucunda daha izole bir ortama sahip olan Kartepe’de yapılacak.

4-11 EKİM TARIHLERİNDE YAPILACAK
Bir hafta ertelenerek 4-11 Ekim tarihleri arasına alınan kupa maçları iki salonda oynanacak. Kartepe, sezon başında takımların hazırlık kampında tercih ettiği bir yer olarak dikkat çekti. Federasyon Kupası boyunca otele basketbol takımlarından başka müşteri alınmayacağı belirtildi.

İLK MAÇ AKHİSAR’LA
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket kupada ilk maçını 4 Eylül pazar günü saat 20.15’de Akhisar ile oynayacak. 5 Eylül’de 19.45’de Balıkesir Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak olan Denizli temsilcisinin gruptaki son maçı ise 6 Eylül’de saat 20.15’de Ankara Mamak Belediyesi.

KAMP DÖNEMİ İYİ GEÇTİ
Genel Menejer Evren Yenice kampların yararlı geçtiğini söyledi. Yenice, “İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kamplar süresince çalışmalarımız çok iyi geçti. Yeni gelen oyuncularımızın uyum sorununu giderdiğini gördük. Bu sezon iyi bir takım oluşturduk. Hem ligde hem de Federasyon Kupası’nda başarılı olacağız” dedi.

LİG ÖNCESİ EN CİDDİ SINAV
Merkezefendi Belediyesi Genel Menajeri Evren Yenice, lig öncesi hazırlık programlarının son derece iyi geçtiğini ve lig öncesi en önemli sınav olan Federasyon Kupası’nda boy göstereceklerini söyleyerek, “Lig öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oynadığımız 8 hazırlık maçının 7’sini kazandık. Tabi ki bu bir ölçü değil. Şimdi en ciddi sınav Federasyon Kupası. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Umarım Denizli’ye kupayla döneriz. Çalışmalarımız ve hazırlıklarımız bu yönde” dedi.

GRUPLARDA MÜCADELE EDECEK TAKIMLAR

A GRUBU
Finalspor – Sigortam. Net
Gemlik Basket – Semt77 Yalova

B GRUBU
GCT Düzce – Bornova Belediyespor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor- Samsunspor

C GRUBU
Manisa Büyükşehir Belediyespor – Anadolu Basket
İstanbul Basket – Konyaspor

D GRUBU
Akhisar Basketbol – Balıkesir Büyükşehir Belediyespor
Mamak Belediyesi – Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..