REKLAMI GEÇ

Denizlispor, Adana’dan 1 puan çıkardı

Denizlispor, Adana’dan 1 puan çıkardı

Denizlispor, deplasmanda Adanaspor ile karşılaştığı 24. hafta mücadelesinden 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Denizlispor’un oyun üstünlüğünü sağladığı maçtan aldığı 1 puanla yeşil siyahlılar haftayı 21 puanla kapattı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Şubat 2022 Cumartesi, 15:32

Spor Toto 1. Lig 24. hafta mücadelesinde Denizlispor bugün saat 13:30’da Yeni Adana Stadyumu’nda başlayan maçta Adanaspor ile karşılaştı. Mücadelede Yusuf Ziya Gündüz düdük çaldı.

Düşük bir tempoda geçen mücadelenin ilk yarısında topa sahip olan taraf Adanaspor olsa da Denizlispor Özer, Ömer ve Leo ile net fırsatlardan yararlanamadı. Gol sesinin çıkmadığı ilk yarıda takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

İkinci yarının başında Adanaspor’da Ulaş’ın kornerden gelen topa kafa vuruşu direkten döndü. Ev sahibinin maçtaki en etkili pozisyonu oldu. Denizlispor’un oyunda üstünlük sağladığı ikinci yarıda Horoz eline geçen fırsatlardan faydalanamadı. Gol sesinin çıkmadığı maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Denizlispor, zorlu deplasmandan aldığı 1 puanla haftayı 21 puanla kapatırken, Adanaspor puanını 33 yaptı. Denizlispor 25. haftada Altınordu’yu ağırlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..