REKLAMI GEÇ

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: 13 finalimiz var

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: 13 finalimiz var

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da deplasmandan puanla dönmenin önemli olduğunu ifade etti. 13 haftanın olduğunu belirten Bakkal, mücadele etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Şubat 2022 Cumartesi, 18:10

0-0 tamamlanan Adanaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmeler yapan Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplasmandan puanla dönmenin önemli olduğunu söyledi.

Hakem Yusuf Ziya Gündüz’e teşekkür eden Bakkal, “Oyunu oynatma isteği ve avantajları çok iyi devam ettirdiği için teşekkür ederim. Oyun biraz daha güzelleştiyse kesinlikle hakemin sayesinde, tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç yönetti. Önü açık, inşallah iyi şeyler yapar” dedi.

İlk yarı üstün oynadıklarını anlatan Bakkal, “Adanaspor’un futbol oynama isteğini engelleyen bir takımdık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik, özellikle final paslarını atamadık. İkinci devrenin ilk 15-20 dakikası biraz sallandık. Arkasından yine topladık. Haftalardır kazanamayan Denizlispor bu direnci gösteriyorsa önümüzdeki haftalarda daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Sakatlarımız da iyileştiği zaman daha iyi, üretken bir takım bekliyorum. 1 puan bizim için iyi, 13 haftamız var devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..