REKLAMI GEÇ

Helvacı’ya Ercan’dan tam not

Helvacı’ya Ercan’dan tam not

18 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan Ali Helvacı΄nın iyi futbolculuğu yanında insan olarak önemli özelliklere sahip olduğunu söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Eylül 2007 Cuma, 00:00

Denizlispor PAF takımı oyuncusu Ali Helvacı, 18 Yaş Altı Milli Takımının Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu’nda yaptığı İsviçre maçında ikinci yarıda Eren’in yerine oyuna girdi.

Helvacı gösterdiği performansla göz doldurdu. Milliler İsviçre’yi Ercan’ın attığı golle 1-0 yendi. 18 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan Ali Helvacı΄nın iyi futbolculuğu yanında insan olarak önemli özelliklere sahip olduğunu söyledi. Ercan,΄΄Bu özelliklerinin yanında yetenekli bir futbolcu. Bu özverisini ve azmini devam ettirirse futbolun önemli isimlerinden biri olur diye düşünüyorum. Yeteneklerini daha da geliştirip, bakış açısını değiştirmeyerek inşallah iyi futbolcu olacak.Ali kenar oyuncusu. Bir futbolcu da olması gereken özellikler O΄nda var. Adam geçmesi, pozisyon alması iyi özellikleri. Futbolu temel yaşam biçimi yaparak inşallah başarılı olur.΄΄ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..