REKLAMI GEÇ

ENERJİ DEVİ AYDEM PAÜ BASKET’İN SPONSORU OLDU

ENERJİ DEVİ AYDEM PAÜ BASKET’İN SPONSORU OLDU

TB2L’de mücadele eden Pamukkale Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü’ne Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş., 1 yıllığına isim sponsoru oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 26 Kasım 2013 Salı, 16:34

Pamukkale Üniversitesi’nin Kınıklı Kampüsü’nde yer alan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Denizli İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, AYDEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yağlı, AYDEM Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mesut Güzel ile Pamukkale Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu ile kalabalık bir davetli grubu katıldı.

YÖRÜKOĞLU: ‘’AYDEM PAÜ BEKO LİGİ’NE YÜKSELECEKTİR’’
Törenin açılış konuşmasının yapan PAÜ Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu, çok önemli bir günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek başladığını konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘’Pamukkale Üniversitesi kuruluşundan bu yana hedefini ülkemizin en iyi üniversitelerinden biri olmak olarak belirlemiştir. Aydem’de kendi sektöründe lider kuruluşlardan biri olarak dikkat çekmektedir. Bu birliktelikten doğan Aydem Pamukkale Üniversitesi basketbol takımı hepimizin hedeflediği BEKO Ligi’ne yükselme yolunda önemli bir aşama kaydedecektir. Biz de bu hedefe ulaşmak amacıyla Yönetim Kurulu olarak söz vermekteyiz. Herkese verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.’’

SALDANLI: ‘’AYDEM PAMUKKALE’YE ENERJİ VERECEKTİR’’
Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ise isim sponsoru oldukları Pamukkale Üniversitesi basketbol takımına destek olmaktan duydukları gururu söylerek şunları kaydetti: ‘’Bugün dünyadaki en iyi ilaç spordur. Bugüne kadar bundan daha iyi bir ilaç bulunamadı. Tabii spor insanlara sağlık veriyor. Ama bir de futbol ve basketbol gibi kitlesel sporlar var. Birçok insan bu spor dallarlının peşinden koşuyor. Bu son derece heyecanlı ve sağlıklı bir olay. Bildiğinizi gibi ülkemizde daha çok futbol yaygın. Ama başka kitle sporları  da ilgi görüyor. Bunlardan birisi de basketbol. 1891’de ABD’nde bu spor dalı başlamış. Kelime anlamı olarak sepet topu olan basketbol’da amaç topu sepete koymaktır. İşin esası bu. Basketbol, diğer spor dallarından daha heyecanlı, sürükleyici ve daha yapıcı bir spor. Salonda yapılıyor, heyecan veriyor, hızlı ve tempolu bir spor dalı. Bu heyecanı ve mutluluğu kendimize de kazandırmak için bir süredir çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sayın Valimiz, sayın Emniyet Müdürümüz, sayın Rektörümüz, bazı işadamlarımız, Denizli içinde katkı yapmak için yoğun bir çalışma içindeler. Pamukkale Üniversitemiz kendisine yakışanı yani, büyük ve güzel bir salon yaptı. Bizde Aydem olarak ‘’Bu harekete kayıtsız kalmayalım’’ dedik. Enerji vereceğiz. Güzel ve iddialı bir takım oluşturulmuş. Denizli’ye yakışan bu takımdan biz çok şey bekliyoruz. Bölgemizin gözbebeği markası olan Aydem, katkı sağlayabilmek için bir sponsorluk anlaşması yapıyor ve inşallah bu da takımımıza enerji verecek. Biz Aydem, bölgenin şirketi olarak çeşitli sponsorluklar yapıyoruz. Önemli olan halkan aldığınızı halka vermek. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Sayın valimiz, sayın rektörümüz, sayın başkanımız hep birlikte gönül verdikleri bu işle uğraşırken, kayıtsız kalmayalım dedik. İnşallah bu katkılarımız da devam edecek. Bereket Grubu olarak umarım bu ilişki bereketli olacak. Bu katkı bizim için önemli bir görev ve bunu yaptığımız için çok mutluyuz.’’

 

BAĞCI: ‘’4.500 KİŞİLİK BİR SALON BAŞKA ÜNİVERSİTEDE YOK’’
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise yaptığı konuşmasında ‘Bir üniversite düşünün bulunduğunuz bölgenin insanı ile öğrencisiyle öğretim üyeleriyle her gün iç içe olsun. Bir üniversite düşünün üniversite dışında 5 bin üyesini spor tesislerinden yararlandıran bir üniversite. Bu üniversite basketbolun beşiği olan ABD’deki bir üniversite değil. Bu üniversite, Pamukkale Üniversitesi adıyla 21 yaşında bir üniversite. Amerika’daki üniversitelerin üniversite olma özellikleri spordaki başarılı uygulamalarıyla tanınmaktadır. ABD’nin, Batı’nın en büyük 10 üniversitesi, kitle sporlarında dünyaca tanınmış kulüpleri vardır. Bir üniversite düşünün 175 üniversite içinde; 4 bin 500 kişilik kapalı spor salonunu kısa bir süre sonra hizmete açacaktır. 175 üniversite arasında sadece üniversiteye değil, şehre de hizmet verecek, 4 bin 500 kişilik bir salonu olan başka bir üniversite yok. Herkesin bildiği bir gerçeği, kitle sporlarında basketbolla tanışmamızın zamanı geldiği düşüncesini tekrar etmek istedim. Bugün Ceyhan beye ‘Bize bir kez daha enerji verdikleri’ için kendilerine ve Aydem’e çok teşekkür ederim. ‘’ şeklinde görüş bildirdi.

DEMİR: ‘’AYDEM ROL MODEL OLACAKTIR ’’

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, yaptığı konuşmasında bugünün Denizli için çok anlamlı ve önemli bir gün olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti: ‘’Her zaman eğer bu kentte faydalı bir şey yapılmışsa, bütün herkes ele ele, gönül gönüle vererek sonuca ulaşmıştır. Tabii ki konumuz üniversite olunca, çok daha önem arzediyor. Pamukkale Üniversitesi, hiçbir şehirde olmadığı kadar Denizli için önemli. Çünkü burada en 10 tane kurum var, onların emeği var. Bütün kentin ortak çalışması var. Bu çok özel bir konu. Konu basketbol ve spor olunca da çok daha önemli. Pamukkale Üniversitesi’nin her geçen gün öğrenci sayısı artmakta. Bu yıl 45 bini konuşuyoruz, 2 yıl sonra 60 bin diyoruz. Üniversitemizin 4 bin 500 kişilik salonunun bu halde kalmasını hiçbirimiz kabul edemezdi. Bu salonun çok yoğun aktivitelerle kullanılıyor olması gerekiyordu. Bölgesel Lig’deki takımımız yeni oluşumlarla İkinci Lig’e taşınmış oldu. Ama sadece buna gönlümüz razı değil. Bu kent her işi iyi yaptığı gibi basketbolda da BEKO Ligi’ne çıkması gerekiyordu. Arkadaşlarımızla birlikte Ceyhan Saldanlı beye gitti. Kendisi bu konu ile ilgili sadece ‘’Ne kadarlık bir katkı sağlayabilirim ?’’ dedi. Başka bir şey sormadı. Bugün de bu işbirliğinin imza töreninde bulunuyoruz. Pamukkale Üniversitesi Basketbol ve Aydem gerçekten inananlar güçlü olur. Aydem tüm Türkiye’ye enerji ve ışık veriyor. Ve bu ışığın üniversiteye, basketbola, gençlerimiz için gelecekte bir rol model olacaktır. Bugün Aydem Türkiye’nin sayılı şirketleri arasında bulunuyor. Bu işbirliğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’

Konuşmaların ardından işbirliği Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan’ın şahitliklerinde AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ve ile Pamukkale Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu arasında imzalandı. 1 yıllık sözleşmenin imzasının ardından sahneye gelen Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı oyuncuları, şahitliklerinde AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

PAÜ Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu, adının yazılı olduğu 20 numaralı formayı AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’ya hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..