REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ BASKET CİM-BOM İLE KARŞILAŞIYOR

AYDEM PAÜ BASKET  CİM-BOM İLE KARŞILAŞIYOR

Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L)’nde mücadele eden Aydem Pamukkale Üniversitesi, 13. hafta deplasmanda karşılaşacağı Yeşilgiresun Belediye maçının hazırlıklarını İstanbul’da gerçekleştiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Aralık 2013 Salı, 10:46

Siyah-Beyazlılar bugün (10 Aralık Salı) geçen sezonun BEKO Ligi şampiyonu ve bu sezon THY Euroleague’de Top 16’yı garantileyen Galatasaray Liv Hospital ile bir hazırlık maçı yapacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 18:00’de başlayacak.
Bu karşılaşma öncesi  Aydem Pamukkale Üniversitesi, yeni transferi Polat Kocaoğlu da Siyah-Beyazlıların kampına katılacak. 1979 doğumlu ve 2.05 metre boyundaki deneyimli power forvet, bu sezon forma giydiği Hacettepe Üniversitesi’nde 12 maçta, 22.1 dakika ortalama oynama süresi bulan deneyimli power forvet, 8.6 sayı, 4.5 ribaund, 1.0 asist, 0.5 top çalma istatistiklerini yakaladı.
Horozlar İstanbul’daki ikinci hazırlık maçını ise yarın (11 Aralık Çarşamba) TB2L’de lider durumda bulunan Darüşşafaka ile yapacak. Ayhan Şahenk Spor Salonu’ndaki mücadele saat 16:00’da oynanacak.
12 Aralık Perşembe gününü hazırlıklarla geçirecek olan Aydem Pamukkale Üniversitesi takımı, 13 Aralık Cuma günü Trabzon’a uçakla gidecek. Horozlar buradan otobüsle maçın oynanacağı Giresun’a hareket edecek. Siyah-Beyazlılar 19 Eylül Spor Salonu’nda 14 Aralık Cumartesi günü saat 17:00’de Yeşilgiresun Belediye ile 13. Hafta maçını yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..