REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ BASKET YENİ YILA UMUT DOLU GİRDİ

AYDEM PAÜ BASKET YENİ YILA UMUT  DOLU GİRDİ

TB2L’de Denizli’nin başarılı temsilcisi Aydem Pamukkale Üniversitesi, yılın son idmanında 2014 için umutlu mesajlar verdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Ocak 2014 Perşembe, 11:56

Baş antrenör Gökhan Taştimur yönetiminde 2013’ün son çalışmasında kendi arasında maç yapan Horozlar’da gülen taraf siyah takım oldu. Maç sonrası Aydem PAÜ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu, siyah-beyazlı oyunculara pasta ikram ederek, yeni yıllarını kutladı. Yörükoğlu, yaptığı konuşmada 2014’ün Aydem PAÜ takımına ve camiasına sağlık mutluluk ve başarı getirmesini diledi.

Büyük bir keyifle sona eren antrenmanın ardından Aydem Pamukkale Üniversitesi oyuncuları, 2014 yılında taraftarlarına daha iyi bir takım izlettirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve bunun için tüm mesailerini harcayacakları yolunda söz verdi. Kaptan Gürol Karamahmut ise  ”Pamukkale Üniversitesi, Denizli’yi sevenlerin takımıdır. Biz de bu takımın güçlü olması için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Çünkü onların desteğine ihtiyacımız var. Tüm Denizlilere sağlık ve mutluluk dolu bir yıl diliyoruz. Güzel bir Aydem PAÜ izlettirmek için takım arkadaşlarımla çok çalışacağız” şeklinde görüş bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 2 Ocak 2014, 20:12

AYDEM PAMUKKALE BASKETBOL TAKIMI OYUNCU TENİK HEYET VE YÖNETİCİLERİNİN 2014 YILINI KUTLAR SAĞLIK,HUZUR,MUTLULUKLAR VE ŞAMPİYONLUKLAR TEMENNİ EDİYORUZ.HEDEF 1.LİG OLMALI DENİZLİ HOROZU TÜRKİYEDE VE DÜNYADA ÖTMELİDİR DENİZLİLİ OLARAK BİZLER SİZLERİ İNANDIK SİZLERDE İNANIN ŞAMPİYON OLACAĞIZ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ.