REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ BASKET ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AYDEM PAÜ BASKET ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

TB2L’de son 5 maçını kazanarak, altıncı sıraya yükselen Aydem Pamukkale Üniversitesi iki günlük aranın ardından çalışmalarına hız verdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Ocak 2014 Çarşamba, 11:02

19. haftada Caferağa Spor Salonu’nda İstanbul D.S.İ.‘ye konuk olacak olan Aydem Pamukkale Üniversitesi hazırlıklarını sürdürüyor. Pamukkale Üniversitesi Çadır Salonu’nda teknik ekip yönetiminde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, siyah-beyazlı takım kondisyon ve taktik çalışmalarda bulundu.

Sol baldırında sakatlığı bulunan ve rehabilitasyon çalışmaları yapan Letonyalı oyuncu Armands Skele tedavisine devam edilirken, antrenmanda yer almadı.

Bu arada Aydem PAÜ’de yardımcı antrenör Yiğit Soydaş 29. yaşını takım arkadaşları ve teknik ekip ile birlikte kutladı. İdman sonrası arkadaşları Soydaş’a sürpriz doğum günü partisi düzenlenirken, genç teknik adam kendisi için hazırlanan yaş pastayı kesip, arkadaşlarına ikram ederek, teşekkür etti.

Antrenmana Siyah-Beyazlıların Genel Kaptanı Turgut Dalaman da konuk oldu. Dalaman, oyuncular ve teknik ekip ile sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..