REKLAMI GEÇ

Şampiyonlar hazır!

Şampiyonlar hazır!

Üç yıl üst üste Türkiye şampiyonu olan Denizli ekibi, başarısını sürdürmek istiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Şubat 2014 Çarşamba, 11:34

SELAMİ AYDIN / Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun bu yılki faaliyet programı içinde yer alan ve sezonun ilk koşusu olması nedeniyle büyük önem taşıyn Sezon Açılış Bisiklet Yarışları, 7 Şubat’ta Mersin’in Erdemli İlçesi’nde başlayacak.

Denizli’yi bu koşuda Türk Telekomspor Bisiklet Takımı temsil edecek. Deneyimli çalıştırcı Hakan Yıldırım önderliğindeki yarışlara katılacak olan Denizli takımında Ramazan Erken master kategorisinde pedal çevirecek. Büyüklerde Emin Koçan ve  Halit Armağan,  gençlerde Halil Turan ve Aydın Dede, yıldızlarda ise Süleyman Pişken, Onur Aydın, Yasin Yalçın, Mehmet Erken ve Mert Duran şampiyonluk için mücadele edecek.

12 kişiden oluşan Denizli kafilesinin şampiyonaya iyi hazırlandığını söyleyen Antrenör Hakan Yıldırım, Denizli’de son yıllarda bisiklet sporundaki gelişime işaret ederek, “İlimizde bisiklet sporu unutulmuş durumdayken Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu’ nun katkılarıyla 2010 yılında Bisiklet sporunu yeniden yeşerttik ve 2011 sezonundan buyana da Denizlimizi ulusal yarışlarda başarıyla temsil ediyoruz, 3 sporcumuz Milli Takım formasını giymesinin yanında 3 sene üst üste Türkiye şampiyonu olduk. Amacımız 2014 yılında da bu başarıyı tekrarlamak istiyoruz ve çalışmalarımızı bu  yönde sürdürüyoruz. Sezonun ilk yarışına imkanlar dahilinde haftanın 6 günü  ciddi bir şekilde hazırlandık. Sporcularımın özverili çalışmalarından ötürü ayrıca teşekkür ederim. Mersin’de yapılacak yarışlarda  en iyi sonuçları elde ederek ilimize başarılı bir şekilde döneceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..