REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da üç asbaşkan istifa etti

Denizlispor’da üç asbaşkan istifa etti

Yeşil siyahlıların genç asbaşkanları yönetim kurulu üyeliklerini bıraktı…

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Nisan 2014 Salı, 14:31

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor’da bir süredir rahatsızlıkları bilinen asbaşkanlar Uğur Bağbaşlıoğlu, Ali Sulayıcı ve Serkan Başbuğ görevlerinden istifa etti. Yeşil siyahlı camiada ilk kez Başkan Mehmet Özsoy yönetine girerek yöneticilik tecrübesi kazanan üç genç asbaşkan sadece görevlerinden değil, yönetim kurulu üyeliklerinden de istifa ettiler. Başkan Mehmet Özsoy kısa süre önce yönetim içinde yeniden görev dağılımı yapmış Uğur Bağbaşlıoğlu’nu Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan, Ali Sulayıcı’yı Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan ve Serkan Buşbuğ’u ise İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanlık görevlerine getirmişti.

BU ANLAYIŞ ZARAR VERİYOR
İstifa eden üç asbaşkan yaptıkları ortak basın açıklamasında kulüp yönetimindeki anlayışı hedef gösterdi. Açıklamada varolan yönetim anlayışının hem Denizlispor’a hem de kendilerine zarar vereceğini gördüklerini anlatan üç asbaşkan, istifa etmenin bir mecburiyet halini aldığını kaydetti.

AYRILIK DEĞİL, YOL AÇMAK
Kalplerinin her zaman Denizlispor ile çarptığını hatırlatan Bağbaşlıoğlu, Sulayıcı ve Başbuğ istifanın bir ayrılık olmadığını söyledi. Açıklamada, “İstifalarımız bizler için ayrılık değil, sayın başkanın kendi yönetim anlayışına uygun bir ekiple çalışmasına olanak tanımak içindir” denildi. Üç asbaşkan da bundan sonraki süreç için açık kapı bıraktı, “Bu kulüp için her zaman göreve hazırız” dedi.

İSTİFADA KRİTİK ZAMANLAMA
Denizlispor’a büyük bir sadakatle bağlılıkları bilinen üç asbaşkanın istifa zamanlamaları da dikkatlerden kaçmadı. Sezon başından bu yana ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor’un artık resmen ligde kalmayı garantilediği haftada istifalar geldi. Teknik heyet ve futbolcularla özel bir bağ kuran üç asbaşkan; takım içindeki ‘aidiyet’ duygusu ve aile ortamını, zorlu 10 maçta 7 galibiyet alarak gösterdiklerini anlattı.

İŞTE O AÇIKLAMA :
Denizlispor Asbaşkanları Uğur Bağbaşlıoğlu, Ali Sulayıcı ve Serkan Başbuğ’un kamuoyuna yaptığı açıklama ise şöyle:

“2010 yılından itibaren kulübümüzünçeşitli yönetim kurullarında görev aldık ve tarafımıza verilmiş olan her türlü sorumluluğu bu zamana kadar en iyi şekilde ifa etmeye çalıştık.
Bu zaman zarfında bizler, hem maddi hem manevi anlamda üzerimize düşen hiçbir sorumluluktan kaçmayıp, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.
Görev almış olduğumuz süreç içinde,kulübümüzün yaşamış olduğu zorluklar hiçbir zaman gözümüzü korkutmadı,tam tersi bizleri daha fazla elimizi taşın altına koymaya itti.
Bilindiği üzere, Ekim 2013 tarihinde kulübümüzün olağanüstü  kongresi sonucunda Sayın Özsoy yönetiminde, Asbaşkan statüsünde görevler aldık.
Özellikle futbol takımımızın ligdeki kötü gidişatı sebebi ile 17 Şubat tarihinden itibaren, şehrimizin değerli idari ve mülki amirlerinin ricası ile daha etkin ve ağır sorumluluklar üstlendik.
Bu zorlu süreç sırasında, takımımızın başarısı için bugüne kadar varolan sorunları kulübe ve takıma zarar vermemesi adına gündeme getirmeden gece      gündüz  sadece takımın başarısına odaklanarak,elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.
Özelikle, oyuncularımız ve teknik heyetimizle birlikte yarattığımız aidiyet duygusu ve aile ortamının itici gücüyle oynamış olduğumuz 10 maçlık periyotta 7 galibiyet alarak ligde kalmayı da garantiledik.
Ancak, varolan yönetim anlayışının hem kulübe hem de şahsiyetimize zarar vereceğine olan inancımız, bu zamana kadar sürdürmüş olduğumuz kutsal görevlerimizden istifa etme zaruriyeti doğurmuştur.
Bu istifalar bizler için bir ayrılık değil,sadece sayın başkanın kendi yönetim anlayışına uygun kişilerin çalışmasına imkan tanımak içindir. Zira bizler,kamuoyu tarafından çok iyi bilindiği üzere bu kulüp için her zaman göreve hazırız”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..