REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ’DE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MESAİSİ SÜRÜYOR

AYDEM PAÜ’DE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MESAİSİ SÜRÜYOR

33. haftada İBB’ye konuk olacak Aydem PAÜ zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Nisan 2014 Perşembe, 10:16

Denizli  ekibinin yaklaşık iki saat süren son antrenmanında taktik ve şut çalışması yapıldı. Antrenmanın Paü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ender Yörükoğlu ile Genel Kaptan Turgut Dalaman da takip etti. Baş antrenör Gökhan Taştimur’un gözetiminde tam kadro gerçekleştirilen idmanla zorlu karşılaşmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılarda hedef Denizli’de oynanan ilk maçtaki gibi rakibini mağlup etmek. Horozlar sezonun ilk yarısında İstanbul BŞB’yi evinde oynadığı mücadelede 79-70’lik skorla mağlup etmişti.

DEPLASMANDA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Aydem Pamukkale Üniversitesi, TB2L’de bu sezon oynadığı 32 maçın 20’sini kazanırken, topladığı 52 puanla sıralamada yedinci sırada bulunuyor. Deplasmanda oynadığı toplam 15 maçın 8’ini kazanan Aydem PAÜ, 974 sayıyla (64.93 sayı/maç) dış sahada en az sayı yiyen takım konumunda bulunuyor. Horozlar dış sahada oynadığı son 8 maçın yedisini kazanmayı başardı.

EVİNDE KRAL
Ligde oynadığı 32 maçın 21’ini kazanarak, topladığı 53 puanla beşinci sırada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye, evinde oynadığı 16 karşılaşmanın 14’ünü kazanırken, sadece Darüşşafaka Doğuş (62-80) ve Yeşilgiresun Belediye (68-80) takımlarına mağlup oldu. Turuncu-Mavililer, bu performansla Darüşşafaka ile birlikte ligde evinde en az maç kaybeden iki takımdan biri oldu. Sahasında 1365 sayıyla (85.31 sayı/maç) en skorer ikinci takım olan İstanbul ekibi, potasında ise maç başına 73.12 sayı gördü.

 

BŞB’NİN EN BÜYÜK KOZU: BUCKNER
İstanbul BŞB’in ABD’li power forveti Eric Rashard Buckner  (1990- 2.08 m) takımın en önemli hücum silahlarından biri durumunda. Buckner 16.0 sayı ortalamasıyla ligin en skorer ondördüncü oyuncusu olurken, hava topu sıralamasında ise 10.0 ribaund ortalamayla ikinci sırada bulunuyor. Asist krallığında ise Marque Perry 3.8 asist ortalamayla 13. sırada yer alıyor. Blok’da ise Eric Rashard Buckner 1.7 ortalama ile kendisine dördüncü sırada yer buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..