REKLAMI GEÇ

Bisikletçiler Denizli’ye dereceyle döndüler

Bisikletçiler Denizli’ye dereceyle döndüler

Spor Genel Müdürlüğü Faaliyet Programında yer alan Okullar arası Bisiklet Türkiye Şampiyonası 12-14 Mayıs 2014 tarihinde 14 il, 118 erkek, 21 bayan sporcunun katılımı ile Çanakkale’de yapıldı.

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Mayıs 2014 Pazartesi, 09:46

Denizli’yi antrenör Hakan Yıldırım nezaretinde, Gençler Kategorisinde, Atatürk Endüstri Meslek Lisesi’nden Aydın Dede ve Halil Turan, Nalan Kaynak Lisesi’nden Süleyman Pişken; Yıldızlar Kategorisinde Atatürk Ortaokulu’ndan Mert Duran ve Merkez Ortaokulu’ndan Mehmet Erken’den oluşan 5 kişilik ekip teslim etti.

Çanakkale’nin Gelibolu yarım adasında ilk gün yapılan 10 km’lik Gençler Zamana Karşı yarışında Aydın Dede 14:38’lik derecesi ile Türkiye üçüncüsü oldu. Kocaeli Endüstri Meslek Lisesinden Burak Abay 14:24 ile birinci olurken, Konya Karatay Ticaret Lisesinden Süleyman Koç 14:31 ile ikinci olmayı başardı. Halil Turan 26. Süleyman Pişken ise 34. olabildi.

8 km mesafeli Yıldızlar Zamana Karşı yarışında Mehmet Erken 13:19 ile Türkiye üçüncüsü olurken; birinciliği, 13:12 ile Bolu Canip Baysal Ortaokulundan Tahsin Temel, İkinciliği ise 13:18 ile İzmir Tekel Ortaokulundan Ümmet Adıgüzel elde etti.

Son gün yapılan 70 sporcunun katıldığı 36 km’lik Gençler Yol Yarışında Aydın Dede 5 kişilik kaçış grubunda yer almasına rağmen dereceye girmeyi başaramadı. Birinci Kocaeli Namık Kemal Lisesinden Abdülkerim Cömert olurken , Kocaeli Endüstri Meslek Lisesinden Burak Abay ikinci, yine Kocaeli Namık Kemal Lisesinden Onur Turgut üçüncü oldu. İlimizi temsil eden Halil Turan 15. Süleyman Pişken ise 20. oldu.

Yıldızlar Yol Yarışı kısa ancak daha zor ve teknik bir parkurda yapıldı. 15 km’lik yarışı Bolu Canip Baysal Ortaokulundan Tahsin Temel kazanırken; İkinciliği, Çanakkale Şemşettin Fatma Ortaokulundan Hakan Arslan elde etti. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı üçüncülükte, Konya İhsan Çatinkaya Ortaokulundan Muhammet Selçuk tekerlek farkıyla Mehmet Erken’in önünde çizgiyi önde geçmeyi başardı. Mert Duran ise 15. olabildi.

Diğer kategorilerde ise sonuçlar şu şekilde.

 

Genç Bayan Zamana karşı (8 km)
1. Yasemin Can – Antalya Muratpaşa Lisesi
2. Rafiye Başat – Antalya Muratpaşa Lisesi
3. Beyza Topçu – Hacı Zehra Akkoç Kız Mes.Lisesi

Yıldız Bayan Zaman Karşı (6km)
1. Aslıhan Aygün – Antalya Meryem Mustafa Ege Ortaokulu
2. Kezban Koyun – İzmir Güren Kora Ortaokulu
3. Sena Başar       – Kocaeli Kartepe Eşref Uslu Ortaokulu

Genç Bayanlar Yol yarışı (15km)
1. Yasemin Can – Antalya Muratpaşa Lisesi
2. Rafiye Başat – Antalya Muratpaşa Lisesi
3. Beyza Topçu – Hacı Zehra Akkoç Kız Mes.Lisesi

Yıldız Bayan Yol Yarışı (15km)
1. Kezban Koyun – İzmir Güren Kora Ortaokulu
2. Aslıhan Aygün – Antalya Meryem Mustafa Ege Ortaokulu
3. Sena Başar       – Kocaeli Kartepe Eşref Uslu Ortaokulu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..