REKLAMI GEÇ

ACIBADEM SİNPAŞ’I ÜÇLÜKLE VURDU

ACIBADEM SİNPAŞ’I ÜÇLÜKLE VURDU

Sinpaş Denizli Basket evinde Acıbadem Üniversitesi’ne 63-68 kaybetti. Coach Hakan Yavuz takımının üçlük isabet yüzdesine dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Ekim 2015 Pazartesi, 10:40

TBL 3. hafta maçında Acıbadem Üniversitesi’ni ağırlayan Sinpaş Denizli Basket, PAÜ Arena’daki maçı 68-63 kaybetti. Yeşil lacivertlilerin üç sayılık atışlarda yüzde 25 isabet oranına sahip oluşu Coach Hakan Yavuz’un maç sonundaki basın toplantısının da gündemini oluşturdu.

İki takım arasındaki farkı üçlük atışların belirlediğini söyleyen Yavuz öğrencilerine sitem etti, çoğunluğu boş durumdaki atışların kaçırılmasının maçı kaybettirdiğini söyledi.

Sinpaş Denizli Basket’in üç sayılık atışlarda yüzde 25 isabet oranı ile oynadığını hatırlatan Yavuz, rakip Acıbadem Üniversitesi’nin yüzde 40’lık isabete ulaştığını kaydetti.

Maça çok iyi hazırlandıklarını, kazanmak için sahaya çıktıklarını kaydeden Coach Yavuz, “İyi hazırlanmıştık. Böyle üst seviyede maçları kazanabilecek kapasitede bir takımız. İyi mücadele ettik. İki takım arasındaki şut farkı rakibe maçı kazandırdı. Böyle değerli bir takımı elimizden kaçırdığımız için üzgünüm” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..