REKLAMI GEÇ

ARENADA KADINLAR GÜNÜ

ARENADA KADINLAR GÜNÜ

Denizli Basket yönetimi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kendi yöntemi ile kutluyor. Cumartesi günkü maçta 200 kadın taraftar ücretsiz maça alınacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Mart 2016 Pazartesi, 15:17

Ligde Ankara DSİ, Gediz Üni. ve Sakarya BŞB’yi devirerek yeniden yükselişe geçen Sinpaş Denizli Basket, Cumartesi günü PAÜ Aeran’da Besit Balıkesir’i konuk edecek.

Yeşil lacivertlilerin başkanı Tanju Beştaş bu maçta bayan taraftarlara sürpriz yapma kararı aldı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü 12 Mart günü kutlayacak olan Sinpaş Denizli Basket yönetimi karşılaşmayı izleyecek 200 bayan taraftardan bilet ücreti almayacak.

Sinpaş Denizli Basket Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Beştaş, kulübün sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak, “Çok zorlu bir lig mücadelesi vermekteyiz. Takımımızın başarılı olması için tribün ve seyirci desteğine büyük ihtiyacımız vardır. Bugüne kadar maçlarımıza gelerek destek olan tüm seyircilerimize gönülden teşekkür ediyor ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Cumartesi günü PAÜ Arena’da oynayacağımız zorlu geçeceğine inandığımız Best Balıkesir maçı için Yönetim Kurulumuz yeni bir proje düşünmüş, bu doğrultuda Dünya Kadınlar Günü 8 Mart 2016 tarihi olmasına rağmen 12 Mart 2016 tarihinde bayan seyircilerimizi salonumuzda görerek yeniden kutlamak istiyoruz.

Bu nedenle; müsabaka gününde gişelerimizden bilet almak isteyen ilk 200 bayan taraftarımıza ücretsiz davetiye verilecektir. Ayrıca; okullarımıza da hafta içi 500 adet ücretsiz davetiye dağıtılacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..