REKLAMI GEÇ

ASBAŞKAN GÖKŞİN: HEDEFİMİZ SÜPER LİG

ASBAŞKAN GÖKŞİN: HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Merkezefendi Basket Asbaşkanı Gökhan Gökşin, Denizli’yi basketbol süper liginde temsil etmek istediklerini belirterek, “Şampiyon olmayı isteriz ancak en kötü play-off’tan çıkarız diye düşünüyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Kasım 2019 Perşembe, 15:14

Merkezefendi Basket yarın oynayacağı Gemlik Basketbol maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Lacivert beyazlılarda Asbaşkan Gökhan Gökşin zorlu maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Gemlik maçının kendileri için önemine değinen Gökşin, “Rakibin ligdeki durumu kimseyi yanıltmasın. Zor bir maç olacak. Taraftar desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Denizli’nin basketbol süper liginde temsil edilmesi gerektiğinin de altını çizen Asbaşkan Gökşin, “Bu sezon iyi bir kadro oluşturduk. Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Gerek ödemeler gerekse transferler olsun. Hedefimiz takibi bir üst lig. Ancak bu sezon bu ligde bir kez daha görülüyor ki, herkes herkesi yenebiliyor” diye konuştu.

Asbaşkan Gökhan Gökşin, en büyük bütçeli takımların bile sürpriz mağlubiyetler aldıklarını hatırlatarak, “Bu ligde ne olacağı hiçbir zaman belli değil. Tabi ki hedefimiz üst sıralar. Şampiyon olmayı isteriz. Ancak en kötü Play-Off’tan da çıkacağımızı umuyorum. Denizli’ye bir süper lig takımı göstermek çok istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..