REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ MİLLİ PİYANGO KARŞISINDA GALİBİYET PEŞİNDE

AYDEM PAÜ MİLLİ PİYANGO KARŞISINDA GALİBİYET PEŞİNDE

TB2L’de Denizli’nin başarılı temsilcisi Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, bugün Ankara’da Maliye Milli Piyango önünde 23. Hafta mücadelesi verecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 25 Şubat 2014 Salı, 13:00

Siyah-Beyazlılar saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmayı Ankara Spor Salonu’nda oynayacak. Küçük Salon’da yapılacak olan maçın teknik gözlemciliğini Mustafa Kocaeren üstlenirken, baş hakem Semih Vural’ın yardımcılıklarını ise Tekin Özübir ile Erhan Gürsel yapacaklar.

Sezonun ilk yarısında Denizli’de oynanan ilk maçı Aydem PAÜ, 74-69’luk skorla kazanmıştı. Siyah-beyazlılar, son 4 deplasman maçında sırasıyla Antalya BŞB (66-73), Pertevniyal (60-66), İstanbul DSİ (61-70) ve Bandırma Kırmızı (49-72) ‘yı mağlup etti. Horozlar, 22. Hafta sonunda aldığı 13 galibiyet ve topladığı 35 puanla yedinci sırada bulunuyor. Aydem PAÜ, potasında gördüğü 1469 sayıyla ise lider Darüşşafaka (1434)’nın ardından ligin en iyi ikinci savunma performansına sahip olan takımı konumunda. Denizli ekibinde sakatlığı süren Mehmet Ali Yatağan dışında sakat oyuncu bulunmuyor.  

Rakip Maliye Milli Piyango ise son 6 maçında beş galibiyet alarak bir çıkışa geçti. Evinde bu sezon oynadığı 10 maçın dördünü kazanan başkent ekibi, Ankara’da son 5 iç saha mücadelesinde sadece Vestel’e mağlup oldu. 18 takımlı TB2L’de oynadığı 22 maçın dokuzunu kazanan Maliye Milli Piyango, 31 puanla 13. sırada yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..