REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ BASKET BANDIRMA’YA KAZANMAYA GİDİYOR

AYDEM PAÜ BASKET BANDIRMA’YA KAZANMAYA GİDİYOR

TB2L’de mücadele eden Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, 21. Hafta karşılaşmasında Bandırma Kırmızı ile deplasmanda mücadele edecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Şubat 2014 Cuma, 10:39

16 Şubat Pazar günü Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 13:00’de başlayacak. Teknik komiserliğini Suat Kurtlu’nun yapacağı mücadelenin baş hakemi Uygar Kurt ve yardımcıları ise Hüseyin Kara ile Ayhan Baykara.
Sloven pivot Hasan Rizvic’in tedavisi sürerken, Siyah-beyazlılarda başka sakat veya cezalı bir oyuncu bulunmuyor.  Çalışmalarını günde yaptığı çift idmanla sürdüren Horozlar, yarın (14 Şubat  Cuma) akşam saat 19:30’da özel otobüsle Bandırma’ya hareket edecek.
Sezonun ilk yarısında Denizli’de oynanan maçta Aydem Pamukkale Üniversitesi, Bandırma Kırmızı’yı 75-69 mağlup etmişti. Siyah-Beyazlılar, TB2L’de geride kalan 20 hafta sonunda aldığı 12 galibiyet- 8 yenilgi ve topladığı 32 puanla yedinci sırada bulunuyor. Bandırma Kırmızı ise 3 galibiyet, 17 yenilgi ve 23 puanla 18. ve son sırada bulunuyor.
Son 3 deplasman maçını kazanan Aydem PAÜ, dış  sahada oynadığı 9 karşılaşmada üç galibiyet elde etti. On 14 maçında sadece Hacettepe Üniversitesi’ni deviren Bandırma Kırmızı, evinde oynadığı dokuz karşılaşmanın yalnızca ikisinde galibiyetle tanıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..