REKLAMI GEÇ

TAŞTİMUR’UN ÖĞRENCİLERİ FİNAL GENÇLİK’E HAZIR

TAŞTİMUR’UN ÖĞRENCİLERİ FİNAL GENÇLİK’E HAZIR

TB2L’de son 3 maçını kazanan Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, ilk yarının son maçında evinde Final Gençlik’i ağırlıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Ocak 2014 Cuma, 09:51

17. hafta maçında 11 Ocak Cumartesi günü saat 17:00’de Bursa ekibini Gümüşler’deki Recep Yazıcoğlu Spor Salonu’nda konuk edecek olan Horozlar’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Siyah-beyazlılar, ilk yarının son maçında rakibini yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı hedefliyor.
Aydem Pamukkale Üniversitesi – Final Gençlik karşılaşmanın teknik komiserliğini Güner Ataman üstlenirken, baş hakem Göksun Öz’un yardımcılıklarını ise Yaşam İssi ve  Barış Tunç yapacak.Aydem PAÜ – İstanbul BŞB maçının biletleri Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü’nde bulunan Merkez Yemekhanesi ile Forum Çamlık AVM, Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu’nda satışa sunuldu.

Bu arada maç günü düzenlecek olan servis ve saatleri ise şöyle: – 15:45 PAÜ Kınıklı Kampüs Ana Kapı (Kalkış)- KYK Öğrenci Yurdu- Forum Çamlık AVM (Ana kapı)- R.Yazıcıoğlu Spor Salonu (Varış). Maç bitiminde R.Yazıcıoğlu Spor Salonu’ndan PAÜ Kınıklı Kampüsü’ne dönüş yapılacaktır.


LİGİN EN SKORER TAKIMI: FİNAL GENÇLİK

Bu sezon oynadığı 16 maçın sekizini kazanan Final Gençlik deplasmanlarda evine göre başarılı bir performans çiziyor. Bursa’da oynadığı 8 maçın sadece üçünü kazanan Kırmızı-Beyazlılar,  dış sahada ise 8 karşılaşmadan 5 galibiyet çıkardı.  Son 7 maçın beşini kazanan Bursa ekibi, 1318 sayı(Maç başında 82.3) ile 18 takımlı TB2L’nin en skorer takımı konumunda. Hücumdaki başarısını savunmada sergileyemeyen Final Gençlik, Hacettepe Üniversitesi (1338)’nin ardından 1291 sayıyla potasında en çok sayı gören ikinci takım oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..