REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ BASKET FİNAL İÇİN İSTANBUL’A GİTTİ

AYDEM PAÜ BASKET FİNAL İÇİN İSTANBUL’A GİTTİ

Seride avantajı kaybeden Aydem PAÜ, finale tutunmak istiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 28 Mayıs 2014 Çarşamba, 09:47

TB2L Play-Off Yarı Final Turu’nde evinde oynadığı iki maçlık seride İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında 1-1’lik eşitliği yakalayan Aydem Pamukkale Üniversitesi, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, bugün halter ve şut çalışması yapacaklar.

Horozlar, yarın (28 Mayıs Çarşamba) sabah saat 07:50’de uçakla İstanbul’a hareket edecek. Aydem PAÜ, İstanbul’da maçın oynanacağı Cebeci Spor Salonu’nda şut ve taktik idmanı gerçekleştirecek.

Taraflar arasında bu sezon oynanan 4 maçın üçünü Aydem Pamukkale Üniversitesi kazanırken, birinde ise gülen taraf İstanbul Büyükşehir Belediyesi oldu. Normal sezonda oynanan iki maçı da kazanan (79-70, 64-74) Aydem Pamukkale Üniversitesi, rakibine play-off yarı final ilk maçında 57-60 yenilmişti. Yarı finalin ikinci randevusunda ise Horozlar seriye 1-1’lik eşitliği getiren 49-44’lük galibiyete imzasını atmıştı.

MAÇI RECEP ANKARALI YÖNETECEK
İstanbul Cebeci Spor Salonu’ndaki üçüncü randevunun teknik gözlemciliğini Bülent Özgirgin yapacak. Baş hakem Recep Ankaralı (İstanbul)’nın yardımcılıklarını ise Ersan Ergüler (İzmir) ve Mehmet Şahin (Ankara) üstlenecek. Üç A Klasmanı hakemin görev alacağı bu karşılaşmanın en deneyimli isimi olan Ankaralı, bu sezon Horozların ilk kez bir maçını yönetecek.

Kazanılmış 3 maç üzerinden oynanacak olan play-off yarı final serisinin üçüncü randevusu 29 Mayıs Perşembe günü İstanbul Cebeci Spor Salonu’nda saat 18:00’de oynanacak. Serinin dördüncü maçı ise 31 Mayıs Cumartesi günü yine İstanbul’da saat 15:00’de oynanacak. Seride 2-2’lik eşitlik halinde ise beşinci ve son maç 3 Haziran Salı günü saat 18:00’de Denizli’de yapılacak.

İstanbul’da oynanacak olan her iki karşılaşma İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin http://www.istweb.tv/ web adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..