REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ BASKET VESTEL MAÇINA HAZIRLANIYOR

AYDEM PAÜ BASKET VESTEL MAÇINA HAZIRLANIYOR

TB2L’de normal sezonu altıncı sırada kapatan Aydem Pamukkale Üniversitesi, play-off ilk turunda karşılaşacağı Vestel maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Mayıs 2014 Pazartesi, 12:14

Pazar günü Bursa’dan Düzce’ye geçerek Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde çalışmalarına start veren Siyah-Beyazlılar güne kondisyoner Aleksandar Petroviç gözetiminde halter idmanıyla başladı. Arkasından salonda fundamental ve taktik çalışması yapan Denizli ekibi, 10 Mayıs’da oynayacakları Vestel maçının hazırlıklarını sürdürdü. Aydem PAÜ, bu akşam salonda iki saat sürecek olan bir idman daha gerçekleştirecek. Horozlar, Düzce’deki çalışmalarını tamamladıktan sonra 8 Mayıs Perşembe günü Vestel karşılaşması için Manisa’ya hareket edecek.

PLAY – OFF 10 MAYIS’DA BAŞLIYOR
Vestel – Aydem Pamukkale Üniversitesi takımları arasında oynanacak olan play-off serisinin ilk maçı 10 Mayıs Cumartesi günü Manisa’da Atatürk Spor Salonu’nda saat 15:00’de oynanacak. Denizli’de oynanacak olan ikinci maçın tarihi ise 14 Mayıs Çarşamba..Gümüşler Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak maçın başlama saati ise 18:00. Tarafların 1-1’lik eşitliği halinde ise üçüncü maç 18 Mayıs Pazar günü Manisa’da yapılacak. Bu maçı kazanan takım ise play-off yarı finaline yükselecek.

10, 14 ve 18 Mayıs (Gerekirse) tarihlerinde kazanılmış iki maç üzerinden oynanacak olan play-off ilk turu eşleşmeleri ise şöyle:

Darüşşafaka Doğuş – Final Gençlik
Ankara DSİ ERA – İstanbul Büyükşehir Belediye
Vestel – Aydem Pamukkale Üniversitesi
Akhisar Belediye – Yeşilgiresun Belediye

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..