REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ BASKET BEST’TEN RÖVANŞI ALACAK

AYDEM PAÜ BASKET BEST’TEN RÖVANŞI ALACAK

Durdurulamayan AYDEM PAÜ, ilk maçta kaybettiği Best Balıkesir’den rövanşı alma peşinde

/ DENİZLİSPORHABER / 28 Şubat 2014 Cuma, 10:51

Maliye Milli Piyango’yu deplasmanda yenerek, son 10 maçta sekizinci galibiyetini elde eden Aydem Pamukkale Üniversitesi, 1 Mart Cumartesi günü oynayacağı BEST Balıkesir maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gümüşler’deki Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak.
Ligde oynadığı 23 maçta 14 galibiyet ve 9 yenilgi alan ve 37 puanla altıncı sırada bulunan siyah-beyazlılarda Mehmet Ali Yatağan dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Horozlar, tüm sporseverleri Cumartesi günü Gümüşler’deki Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşmaya davet ediyor. Sezonun ilk yarısında Balıkesir’de oynanan maçı BEST 67-50 kazanmıştı. Deplasmanda oynadığı 12 maçın beşini kazanan BEST Balıkesir,  son üç maçını (Yeşilgiresun, Hacettepe, Antalya BŞB) galibiyetle kapattı. Balıkesir ekibi, 23 maçta aldığı 12 galibiyet ve toplandığı 35 puanla sekizinci sırada bulunuyor.Bu arada Cumartesi günü oynanacak olan Aydem Pamukkale Üniversitesi –  BEST Balıkesir maçının teknik gözlemciliğini Mehmet Ali Kartal yaparken,  başhakem Uğur Özen’in yardımcılıklarını Önder Yılmaz ve  Murat Amaç yapacak.

Bu zorlu ve zevkli karşılaşmayı tüm öğrenciler 5 TL  karşılığında takip ederken, tam biletler ise 10 TL’den satışa sunulacak. Biletler Cuma gününden itibaren Forum Çamlık AVM’de yiyecek katındaki Aydem PAÜ masasında ve maç günü Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’ndaki gişelerde satılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..