REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak

AYDEM PAÜ Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak

Denizli’nin basketboldaki temsilcisi Aydem PAÜ, Yeşil Giresun maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek. Lacivert beyazlılar bu arada Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Aralık 2013 Cumartesi, 14:43

Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L)’nde mücadele eden Aydem Pamukkale Üniversitesi, 13. Hafta deplasmanda karşılaşacağı Yeşilgiresun Belediye maçının hazırlıklarını İstanbul’da gerçekleştirecek.

Siyah-Beyazlıların programına göre 9 Aralık Pazartesi günü saat 22.00’de İstanbul’a hareket edecek olan Aydem PAÜ, 10 Aralık Salı günü geçen sezonun BEKO Ligi şampiyonu ve bu sezon THY Euroleague’de Top 16’yı garantileyen Galatasaray Liv Hospital ile bir hazırlık maçı yapacak. Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 18:00’de başlayacak.
Horozlar İstanbul’daki ikinci hazırlık maçını 11 Aralık Çarşamba günü TB2L’de lider durumda bulunan Darüşşafaka Doğuş ile yapacak. Ayhan Şahenk Spor Salonu’ndaki mücadele saat 16:00’da oynanacak.
12 Aralık Perşembe gününü çift idmanla geçirecek olan Aydem Pamukkale Üniversitesi takımı, 13 Aralık Cuma günü Trabzon’a uçakla gidecek. Horozlar buradan otobüsle maçın oynanacağı Giresun’a hareket edecek. Siyah-Beyazlılar 19 Eylül Spor Salonu’nda 14 Aralık Cumartesi günü saat 17:00’de Yeşilgiresun Belediye ile 13. Hafta maçını yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..