REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ HAZIRLIKLARINI GEBZE’DE SÜRDÜRECEK

AYDEM PAÜ HAZIRLIKLARINI GEBZE’DE SÜRDÜRECEK

TB2L’de ikinci devre hazırlıklarının ilk bölümünü İstanbul’da sürdüren Aydem Pamukkale Üniversitesi, bugün Gebze’ye hareket etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 22 Ocak 2014 Çarşamba, 11:40

Sabah yapılan halter idmanının ardından İstanbul’dan ayrılan Siyah-Beyazlılar, Gebze’ye geçti.  Aydem PAÜ, ikinci yarının ilk maçında Pertevniyal Gençlik ile 24 Ocak Cuma günü saat 14:00’de Çayırova Spor Salonu’nda karşılaşacak.  Sezonun ilk devresinde Denizli’de oynanan maçta Horozlar rakibini  uzatmada 76-75 mağlup etmişti. Horozlar, Çayırova Spor Salonu’nda bugün ve yarın olmak üzere toplam 2 antrenman gerçekleştirecek.

Siyah-Beyazlılar İstanbul’da oynadığı hazırlık maçlarında Darüşşafaka Doğuş (49-52) ve Büyükçekmece Basketbol (63-65) ‘u yenerken, BEKO Ligi takımlarından Beşiktaş Integral Forex’e ise 67-49 mağlup olmuştu.

HOROZLAR YOLLARDA
Aydem Pamukkale Üniversitesi’nin tanıtım sponsorlarından olan İsmail Reklam, Horozların kullandığı Midibüs’e Siyah-Beyazlıların bir görsel çalışmasını giydirdi. Ahmet Özfidan Otomotiv’den ulaşım amacıyla alınan midibüs’ün her iki yanına Aydem PAÜ’lü oyuncuların serbest takım pozu yerleştirildi. Aracın arka cephesinde ise siyah-beyazlılara destek veren firma ve kuruluşların logoları yer aldı. Oyuncular kendi fotoğraflarının yer aldığı çalışmayı ilgiyle incelerken, beğendiklerini açıkladılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..