REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ PLAY-OFF MAÇLARINA HAZIRLANIYOR

AYDEM PAÜ PLAY-OFF MAÇLARINA HAZIRLANIYOR

TB2L’de sezonu iyi geçiren Aydem PAÜ, Beko Ligi için hazırlanıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Mayıs 2014 Perşembe, 10:58

Play-off turu için hazırlıklarını Salı gününden bu yana Düzce’nin Topuk Yaylası’nda sürdüren Aydem Pamukkale Üniversitesi, çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde dün akşam 2 saat salonda çalışan Potanın Horozları, bu sabah güne Sırp kondisyoner Aleksandar Petroviç gözetiminde 2 farklı grup şeklinde halter ve fundmental idmanıyla başladı. Oldukça keyifli geçen idmanın ardından oyuncular dinlenmeye çekildi. Siyah-Beyazlı oyuncular boş zamanlarını tavla, bilardo, play-station oynayıp, DVD’de film izleyerek geçiriyorlar.

Akşam saat 17:00 – 19:00 arasında salonda şut ve taktik antrenmanı gerçekleştirecek.

Hazırlıklarını yarın (2 Mayıs Cuma) tamamlayacak olan Aydem PAÜ Basketbol Takımı sabah saat 09:00’da Bursa’ya hareket edecek. Normal sezonun son hafta maçında Final Gençlik ile karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar, rakibi ile 3 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da Final Okulları Spor Salonu’nda mücadele edecek.
YATAĞAN’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
34. hafta maçının hazırlıklarını sürdüren Aydem Pamukkale Üniversitesi’nde Mehmet Ali Yatağan, 21. yaşını takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirilen doğum gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Yatağan, pastasını oyuncular ve teknik heyet ile paylaşırken, genç oyuncu takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 1 Mayıs 2014, 23:03

SAYIN.M.ALİ YATAĞANA NİCE SAĞLIKLI,MUTLU YILLAR DİLERİZ.