REKLAMI GEÇ

Aydem PAÜ – Vestel maçı ertelendi

Aydem PAÜ – Vestel maçı ertelendi

Aydem PAÜ – Vestel maçı Cumartesi gününe ertelendi.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Mayıs 2014 Çarşamba, 12:33

Soma’da yaşanan maden faciasının ardından yaşanan Ulusal Yas, tüm etkinliklere ve organizasyonlara yansıdı. Türkiye Basketbol Federasyonu, bugün akşam oynanması planlanan çeyrek final rövanş maçlarını da tehir etti. Federasyondan yapılan açıklamaya göre bu akşam Recep Yazıcıoğlu Kapalı Salonu’nda oynanması planlanan Aydem PAÜ – Vestel maçı da Cuma günü 18:00’e alındı. Federasyon bugün yaptığı ilk açıklamada maç gününü Cumartesi saatini ise 17:00 olarak açıklamıştı. Öğleden sonra maç saatine ilişkin değişiklik yenilendi.

HAZIRLIK YAPMIŞLARDI
Aydem PAÜ Basket takımı ise maden faciasını unutmamış ve maç için özel hazırlık yapmıştı. Kollarında siyah bantlarla sahaya çıkmayı planlayan basketbolcular aynı zamanda başsağlığı diledikleri pankartla parkeye basacaklardı.

YÖNETİMDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Soma’da yaşanan yangın ve göçük felaketi nedeniyle Aydem Pamukkale Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu bir mesaj yayınladı. Mesajda, “Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki kömür madeninde yaşanan elim kazayı ve çıkan yangın sonrasında yüzlerce madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve yaralandığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit olan madencilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Bu arada madende mahsur kalan madencilerimizin de bir an önce sağ olarak kurtulmaları için dua ediyoruz. TB2L Play-off çeyrek final mücadelesi verdiğimiz Vestel camiası ile Manisa ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..