REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ BASKET – VESTEL MAÇININ BİLET FİYATI 1 LİRA

AYDEM PAÜ BASKET – VESTEL MAÇININ BİLET FİYATI 1 LİRA

Çeyrek final rövanş maçının bilet fiyatı 1 lira.

/ DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2014 Pazartesi, 15:54

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) Play-Off Çeyrek Final turu serisinde Vestel önünde 1-0 geride olan Aydem Pamukkale Üniversitesi ikinci maç hazırlıklarına ara vermeden start verdi. Halter idmanının ardından maçın oynanacağı olan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda şut ve taktik çalışması yapan Horozlar, baş antrenör Gökhan Taştimur gözetiminde hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Vestel ile oynanan ilk maçın görüntülerini DVD’den takip eden Siyah-Beyazlılar karşılaşmanın yorumunu gerçekleştirdiler.

EFE KONSERİ VAR
Maçın oynanacağı gün Kampüs Kredi Yurtlar Kurumu ile Denizli Büyükşehir Belediyesi önünden salona servisler kaldırılacak. Karşılaşmanın bilet ücretinin 1 TL olacağı bildirildi. Maç öncesinde Denizli’nin yetiştirdiği Türk Halk müziğinin güçlü sesi Efe de salonda minik bir konser verecek.

TANITIM SÜRÜYOR
Bu arada Çarşamba günü oynanacak Aydem Pamukkale Üniversitesi – Vestel maçının tanıtımları Denizli’de tüm hızıyla sürüyor. Gümüşler’deki Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda saat 18:00’de oynanacak olan maçın duvar giydirmeleri, branda ve afişleri şehrin birçok bölgesine asıldı. Mehmet Çağrı Sebzeci ve ekibi tarafından hazırlanan ilanlar halkın dikkatini çekerken, Denizlili basketbolseverlerin 2 bin 500 kişilik Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nu doldurması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..