REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ’YE MÜDÜRDEN BAKLAVA DOPİNGİ

AYDEM PAÜ’YE MÜDÜRDEN BAKLAVA DOPİNGİ

TB2L’de 19. hafta karşılaşmasında lider Darüşşafaka Doğuş’u evinde ağırlayacak olan Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımının son idmanının özel konukları vardı.

/ DENİZLİSPORHABER / 4 Şubat 2014 Salı, 10:06

Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Kınıklı Kampüsü’nde yer alan Çadır Salon’da çalışmaları Aydem PAÜ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu ve Genel Kaptan M.Turgut Dalaman ile birlikte izledi.

İdman sonrası Siyah-Beyazlıları 6 maçlık galibiyet serisi için tebrik eden Müdür Bulut, zorlu Darüşşafaka Doğuş maçı öncesi baş antrenör Gökhan Taştimur ve öğrencilerine başarı diledi. Aydem PAÜ Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu ise iyi bir grafik yakalayan Horozların lider Darüşşafaka önünde de çıkışını sürdüreceğini bildirdi.

Aydem PAÜ Basketbol Takımının kaptanı Gürol Karamahmut ise kendilerine her zaman destek ve moral verdiğini kaydettiği Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile Aydem PAÜ Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu’na teşekkür etti. Emniyet Müdürü Zeki Bulut, daha sonra Siyah-beyazlı oyunculara baklava ikram etti.

Ziyaret sonrasında oyuncular ile  teknik heyet konuklarla birlikte sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

AHMETALBAŞ   -  Bağlantı 4 Şubat 2014, 23:59

FUTBOL ÖLDÜ YAŞASIN BASKETBOL BASKETBOLUN HOROZLARI 1.LİGDE GÖRMEK İSTİYORUZ.VE AVRUPA MAÇLARINDA DENİZLİNİN HOROZUNU AVRUPALIYA TANITMAK VE GÖSTERMEK ARZUSUNDAYIZ BASKETBOL TAKIMIMIZIN YÖNETİCİLERİNİ TEKNİK HEYETİ VE OYUNCULARINI TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DAİMİ OLMASI DİLEKLERİMİZLE.