REKLAMI GEÇ

BAŞKAN BEŞTAŞ: HEDEFİMİZ SPOR TOTO LİGİ

BAŞKAN BEŞTAŞ: HEDEFİMİZ SPOR TOTO LİGİ

Sinpaş Denizli Basket Başkanı Tanju Beştaş yazılı bir açıklama yaparak bu sezon hedeflerinin üst lig olduğunu tekrarladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Mayıs 2016 Cuma, 12:19

TBL’de son iki sezondur play-off oynayan fakat üst lige çıkma başarısı gösteremeyen Sinpaş Denizli Basket bu sezon gözünü kararttı. Başkan Tanju Beştaş hedeflerinin Spor Toto Basketbol Ligi olduğunu tekrarlayarak teknik ekip ve coach Hakan Yavuz’a olan güvenlerinin tam olduğunu vurguladı.

Yazılı bir açıklama yapan Beştaş: “Ligin son maçı olan Tofaş karşılaşmasından sonra normal sezonu tamamlamış olacağız. Ligin sonunda ikinci veya üçüncü sırada Play-Off müsabakalarına başlayacağız. Lige başlarken hedeflediğimiz ilk 3 takım içinde yer aldığımız için mutluyuz. Önemli olan Play-Off müsabakaları sonunda Spor Toto Basketbol Ligi’ne yükselebilmektir. Takımımızın son durumu gayet iyidir. Takımımızda genç oyuncumuz Utku Saraloğlu dışında sakat oyuncumuz bulunmuyor.

Play-Off maçları ligden daha zorlu geçecek. Çünkü çok kısa aralıklarla maçlar oynayacağız. Bu müsabakalarda sporcularımızın kondisyonlarının, dirençlerinin çok iyi durumda olacağını düşünüyorum. Taraftarımıza da büyük işler düşüyor. Müsabaka esnasında sonuç ne olursa olsun desteğimizi aralıksız vermeliyiz. Kötü tezahürat kesinlikle yapmamalıyız.

Geçen yıl ligi birinci bitirmemize rağmen hedefe ulaşamadık. Ligi dördüncü ve altıncı sırada bitiren takımlar bir üst lige çıktılar. Dolayısıyla normal sezonun sonuçları Play-Off sıralaması açısından önemli ancak; Play-Off müsabakalarında lig performansının üstüne çıkabilen takımların daha başarılı olduğu görülecektir.

Yönetim Kurulu olarak bizler teknik ekibimize, basketbolcularımıza siz değerli taraftarlarımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Sonuçta hedefe birlikte ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..