REKLAMI GEÇ

Başkan Deveciler’den uyarı

Başkan Deveciler’den uyarı

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, cuma günü oynayacakları Bornova maçını kazanarak tekrar çıkışa geçeceklerini söyledi. Deveciler, ligin ilginç sonuçlara sahne olduğunu ve herkesin herkesi yenebildiğini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Şubat 2020 Perşembe, 13:05

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, cuma günü saat 19.00’da PAÜ Arena’da oynayacağı İzmir temsilcisi Bornova Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Başkan Veli Deveciler, ligin çok farklı olduğunu ve bu ligde her takımın her takımı yenebileceğine dikkat çekti. Deveciler, “Son oynadığımız Yalova, bize ters geliyor, onu anladık. Bizi içeride de dışarıda da yendiler. Ama takımın durumunun iyi olduğunu düşünüyoruz. İzmir temsilcisi Bornova maçıyla galibiyet serimizin yeniden başlayacağına olan inancım tam. Cuma günü saat 19.00’da PAÜ Arena’da, kendi evimizde önemli bir maç olacak. İç sahada maç kaybetmeden gitmemiz gerekiyor. Lig çok kritik hal aldı. Üstler de aşağıdakiler de birbirlerine çok yakın. Kazanan bir adım öne geçiyor. Evet, Yalova maçını kazansaydık bizim için çok iyi olacaktı. Çok büyük avantaj elde edecektik. Ama daha çok maç var“ diye konuştu.

“TAKIMDA PROBLEM YOK”
Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, önlerinde oynayacakları 3-4 maçı yine bir seri şekilde kazanmak istediklerini söyleyerek, “Eğer yeniden bir seri yakalarsak istediğimiz pozisyona geliriz. Bornova iyi bir takım. İyi basketbol oynayan bir takım. Ama biz seyircimizin desteğiyle bu hafta Bornova’yı yenip ondan sonra sıralamada sağlam bir yer alacağımızı düşünüyoruz” dedi.

“LİGDE DAHA ÇOK ŞEY DEĞİŞİR”
Sıralamada üstlerinde yer alan takımların kaybetme olasılığının çok yüksek olduğunu anlatan Deveciler, “Geçen hafta lider durumdaki Petkim alt sıralardaki Anadolu Basket’i 1 sayıyla son anda yenebildi. O yüzden herkesin herkesi yenebileceği, sürprizlerin çok olduğu bir ligde oynuyoruz. Dediğim gibi biz aleyhimizde bir sürpriz gelişmeye sebebiyet vermeden devam edersek sonuçta sevinen biz olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..