REKLAMI GEÇ

BAŞKANDAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

BAŞKANDAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Merkezefendi Basket Başkanı Veli Deveciler, iç sahadaki maçlarda takıma omuz veren taraftara teşekkür etti, yükselişe geçme sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Kasım 2019 Pazartesi, 10:53

TBL’de son olarak kendi evinde oynadığı Gemlik Basketbol’a 1 sayı farkla mağlup olan Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler’den taraftara mesaj var.

Başkan Deveciler, “Taraftarımıza takımı hiç bir zaman yalnız bırakmadıkları için  çok teşekkür ediyoruz. Tüm basketbol liglerinin en iyi seyircisine sahibiz. Yönetim kurulumuz alınan kötü sonuçlardan dolayı hayli üzgün. Takımla alakalı tüm önlemleri aldık. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Akhisar maçıyla birlikte tekrar yükselişe geçeceğiz. Kazanan takımın en kısa zamanda sahada olacağını ve büyük seyircimizin desteklerini ve güvenlerini her zaman hissetmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Akhisar maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden Merkezefendi Belediyesi Basket takımında sakatlığı nedeniyle Gemlik maçında oynayamayan Gökhan Yazıcıoğlu, görev verilmesi halinde oynayabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..