REKLAMI GEÇ

BASKETBOL MİNİKLER ŞENLİĞİ DENİZLİ’DE BAŞLADI

BASKETBOL MİNİKLER ŞENLİĞİ DENİZLİ’DE BAŞLADI

5 gün boyunca 5 ayrı salonda bin minik basketbolcu buluşuyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 25 Haziran 2014 Çarşamba, 13:34

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl 12.’si gerçekleştirilen Basketbol Minikler Şenliği Denizli’de başladı. Beş gün sürecek etkinlikte 48 erkek 20 de bayan takımı mücadele edecek.

Basketbol Federasyonu Altyapı Koordinatörü Samer Şenbayrak ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu etkinliğin tanıtımını gerçekleştirdi. Açılış konuşmasında aynı haftada bisiklet ve basketbolda iki büyük organizasyona ev sahipliği yapıyor olmaktan mutlu olduklarını belirten İbanoğlu; yarışmaların centilmence geçmesini ve tüm konukların şenlik boyunca Denizli’de güzel vakit geçirmelerini diledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Basketbol Minikler Şenliğinde 68 takım, 5 gün süreyle 5 ayrı spor salonunda 224 müsabaka oynayacak. Dün yapılan kura çekiminin ardından takımlar gruplara ayrıldı ve bugün başlayan maçlarla takımlar sahaya çıktı. Vali Recep Yazıcıoğlu, Hasan Güngör, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu ve Kredi Yurtlar Kurumu Spor Salonları maçlara ev sahipliği yapıyor.

Çocukların basketbol oynayarak spor yapma alışkanlığı kazanmaları, paylaşma, oyunun içinde herkese saygı gösterme gibi değerleri öğrenmelerine katkıda bulunmak amacıyla 1000 minik sporcuyu buluşturan şölen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde hafta sonuna kadar devam edecek.

Basketbolun gelecek neslini temsil eden minik basketbolcular 28 Haziran günü Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda yetenek yarışmasına katılacak. Aynı gün Pamukkale gezisine çıkacak sporcular; tarihi mekânları gezme, piknik gibi etkinliklerle kaynaşma ve eğlenme fırsatı da bulacaklar. Şenliğe katılacak minik sporculara, şenlik sonrasında madalya ve katılım belgesi verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..