REKLAMI GEÇ

BASKETBOL MİNİKLER ŞENLİĞİ DENİZLİ’DE YAPILACAK

BASKETBOL MİNİKLER ŞENLİĞİ DENİZLİ’DE YAPILACAK

TBF’nin bu yıl 12.’sini düzenleyeceği şenlik 25 Haziran’da başlayacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 12 Haziran 2014 Perşembe, 09:54

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun gelenekselleştirdiği Basketbol Minikler Şenliği 25-29 Haziran tarihleri arasında Denizli’de yapılacak. Bu yıl 12.’si gerçekleştirilen şenlikte çocukların basketbola kazandırılması planlanıyor. 48 erkek 16 kaz takımının katılımıyla gerçekleşecek şenlikte bin minik basketbolcu, 100’e yakın antrenör ve 50’ye yakın hakem organizasyonda aktif rol alacak.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde 5 gün süreyle 6 ayrı spor salonunda mücadele edecek 64 takım 224 müsabaka oynayacak. Maçlar Vali Recep Yazıcıoğlu, Hasan Güngör, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ve Kredi Yurtlar Kurumu Spor Salonlarında yapılacak.

Basketbolun gelecek neslini temsil eden minik basketbolcular şenlik süresince Pamukkale başta olmak üzere tarihi mekânları gezme, yetenek yarışmaları ve piknik gibi etkinliklerle kaynaşma ve eğlenme fırsatı da bulacaklar. Şenliğe katılacak minik sporculara, şenlik sonrasında madalya ve katılım belgesi verilecek.

Çocukların basketbol oynayarak spor yapma alışkanlığı kazanmaları ve basketbolun doğasında yer alan takım olma, paylaşma, oyunun içinde herkese saygı gösterme gibi değerleri öğrenmelerine katkıda bulunmak amacıyla organize edilen Basketbol Minikler Şenliği’ne izleyicilerin de yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ERCAN YILMAZ   -  Bağlantı 13 Haziran 2014, 09:58

Denizlimizi temsil edecek kulüp yokmu?.Araştırıp bilgi verirmisiniz lütfen.Teşekkürler