REKLAMI GEÇ

BASKETBOLDA KÜÇÜK DEV ADIMLAR İKİNCİ YILINDA

BASKETBOLDA KÜÇÜK DEV ADIMLAR İKİNCİ YILINDA

Forum Çamlık önderliğinde başlatılan, Denizli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi’nin destekleri ile sürdürülen Basketbolda Küçük Dev Adımlar projesi ikinci yılında yeni katılımlarla yoluna devam ediyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Aralık 2013 Salı, 11:37

Ekonomik gücü yeterli olmayan çocuklara basketbol öğrenme fırsatı sunan proje kapsamında 50 çocuk çalışmalara başladı. Profesyonel antrenörler eşliğinde çalışmalarını sürdüren çocuklar bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da takım olmanın önemini öğreniyor. Türkiye’yi gelecekte sırtlayacak basketbolcular yetiştirme amacını da taşıyan proje 2000 ve 2005 yılları arasında doğan çocukları kapsıyor. Seçmelere katılacak öğrencilere gerekli forma ve malzeme yardımı da yapılırken çalışmaların Denizli Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda yapıldığı kaydedildi. Takımlar bir süre sonra okullar arası maçlarla çalışmalarını sınama fırsatı bulacak.

Her yıl gerçekleştirilmesi planlanan “Basketbola Küçük Dev Adımlar” projesi kapsamında, Denizli il merkezinde sosyo-ekonomik durumu zayıf bölgelerdeki ilkokullardan her yıl 50 öğrencinin basketbolla tanıştırılması hedefleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..