REKLAMI GEÇ

BASKETBOLUN ŞAMPİYONLARI KUPALARINI ALDI

BASKETBOLUN ŞAMPİYONLARI KUPALARINI ALDI

Denizli yerel liglerinde sezonu dereceye girerek tamamlayan basketbol takımları için kupa töreni düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Haziran 2017 Perşembe, 11:26

Denizli’de 2016-2017 sezonu basketbol branşında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği’nin ortak organizasyonunda takımlar kupa kaldırdı.

01062017-basketbol-ic1

Yıldızlar, gençler, U13 ve U14 liglerinde başarı gösteren takımlar Vali Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’ndaki törende bir araya geldi. 11 kulüpten toplam 780 sporcunun katıldığı kupa ve madalya töreni renkli görüntülere sahne oldu.

01062017-basketbol-ic4

KUPALAR SAHİBİNİ BULDU
Dereceye giren takımlara madalya ve kupaları önceki gün akşam saatlerinde düzenlenen tören ile verildi. Mücadelelerinden dolayı ayakta alkışlanan basketbolculardan dereceye girenler bölge şampiyonalarına gitme hakkı kazandı.

01062017-basketbol-ic3

İBANOĞLU AİLELERE TEŞEKKÜR ETTİ
Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yıl boyunca birçok branşta, farklı yaş gruplarından çocukların spor salonlarına koştuğunu, spor paydasında buluştuğunu söyledi. Spor sevgisinin aileden başladığına inandığını belirten İbanoğlu, onlara spor yapma imkanı sunarak destek olan, zaman ayırıp maçlarına gelen anne babalara teşekkür etti.

01062017-basketbol-ic2

İŞTE DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Yıldız bayanlarda Denizli Basketbol Spor Kulübü şampiyon olurken Denizli Belediyespor Kulübü A ve B takımları ikincilik ve üçüncülük koltuğuna oturdu.

Yıldız erkeklerde ise Yüksekçıta Koleji Şampiyonluk kupası kaldırdı. Aynı grupta Denizli Yıldızları ikinci Denizli Çamlık ise üçüncü oldu.

U13 bayan liginde Gençlik Hizmetleri birinci Denizli Çamlık Spor Kulübü ise ikincilik elde etti. U13 erkek liginde ise Servergazi birinci, Denizli Yıldızları ikinci ve Denizlispor üçüncü oldu.

U14 bayanlarda Denizli Belediye birinci Gençlik Hİzmetleri ikinci oldu. U14 erkeklerde ise Servergazi birinci Bahçeşehir ikinci Denizli Yıldızları ise üçüncü oldu.

Genç kızlarda Denizli Basketbol Spor Kulübü birinci oldu. Denizli Belediye A ve B takımları sıralamada iki ve üçüncülüğü elde etti.

Genç erkeklerde Yüksekçıta Koleji birinci Denizli Yıldızları ikinci ve VİP Basketbol üçüncü oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..