REKLAMI GEÇ

BASKETBOLUN YILDIZLARI SEÇİLİYOR

BASKETBOLUN YILDIZLARI SEÇİLİYOR

UBA International, Türkiye’de daha önce dokuz kez gerçekleştirdii seçmeleri bu kez Denizli’de Yüksekçıta Koleji’nde yapacak. Radara giren yıldız adayları Amerika’da eğitim görecek, lise ve üniversite bursu alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Mayıs 2019 Cuma, 09:47

Yüksekçıta Okulları çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak. UBA International’ın Best Sport Style organizatörlüğünde gerçekleştirdiği Shawcase 2019, Denizli’de gerçekleşecek.

Türkiye’nin önemli kentlerinde daha önce 9 kez yapılan seçmelerde ABD’den gelen coachların dikkatini çeken öğrenciler bu ülkede görecekleri kısa bir eğitimin ardından ikinci kez değerlendirmeye alınacak ve gelecek vaad eden yetenekler için ABD’de lise ve üniversite bursu verilecek.

Gençlere önce kolej liglerinin ardından NBA’in yolunu açacak seçmeler 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

13-20 yaş arası gençleri kapsayan seçmelere internet üzerinden kayıt yaptırılabilecek.

UBA International’ın bu güne kadar Avrupa’da çeşitli ülkelerde gerçekleştirdiği taramalar Türkiye’de sürekli hale geldi. Bu seçmelerde kendilerini gösteren gençler aynı zamanda ABD’de eğitim hayatını sürdürme ve yabancı dil öğrenme fırsatı da bulacaklar.

Seçmelere katılan sporcular takımlara ayrılıp maç oynayarak yeteneklerini gösterecek. Taramayı gerçekleştiren ekip maçların videolarını da alarak kapsamlı bir değerlendirme yapacak.

Müracaat etmek isteyenlerin https://www.ubainternational.com.tr/2019-denizli-showcase/ adresinden kayıt yaptırabilecekleri öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..