REKLAMI GEÇ

BAYAN BASKETBOLDA ZİRVE DENİZLİ LİSESİ’NİN

BAYAN BASKETBOLDA ZİRVE DENİZLİ LİSESİ’NİN

Okul Sporları Basketbol Genç Kızlarda şampiyon Denizli Lisesi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Ocak 2015 Çarşamba, 11:43

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Okul Sporları Basketbol Genç Kızlar müsabakaları önceki gün sona erdi. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda müthiş heyecana sahne olan maçlarda okullardan gelen öğrenciler takımlarını büyük bir coşku ile destekledi.  Genç Kızlarda 11 okulun katıldığı maçlarda heyecan final grubu maçları ile son düdüğe kadar sürdü. Zirve hesabı yapan iki takımın maçında Anafartalar Ticaret Meslek Lisesi nefes kesen maç sonunda Denizli Lisesini 38-36 yendi. Final grubunun diğer iki takımı Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi maçı ise 33-25 Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçların ardından 3 takım 2 şer galibiyet ile aynı puanda yer olunca averajlar hesaplandı. Oynadığı maçlarda rakiplerinden 11 sayı fazla atan Denizli Lisesi genç kız basketbol takımı adını zirveye yazdırdı.

Maçların ardından ödül töreni gerçekleşti. Vali Yardımcısı Erol Türkmen ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi. İl birincisi olan Denizli Lisesi takımı grup maçlarında Denizli’yi temsil etme hakkı kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..