REKLAMI GEÇ

BURÇ ÇİÇEK: KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ

BURÇ ÇİÇEK: KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ

Geçen sezon ligi play-off’ta kaçıran Denizli Basket’te Asbaşkan Burç Çiçek hedeflerinin değişmediğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ağustos 2015 Salı, 12:09

Geçen sezon play-off turunda elenerek Basketbol Süper Ligi’ni kaçıran Sinpaş Denizli Basket’te hedef değişmedi. Asbaşkan Burç Çiçek bu sezon yine play-off’ta yer alarak süper lig için mücadele edeceklerini söyledi.

8 oyuncusu ile sezonun ilk çalışmasını yapan yeşil lacivertlilerin iki Amerikalısının ay sonunda takıma katılacağını kaydeden Çiçek, “Geçen sene bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Bu yıl çok zorlu bir lig olacak. Üst ligi hedefleyen ve play-off hattında mücadele edecek 13 -14 takım var. Biz önce bu takımların arasına daha sonra da üst lig hedefine ulaşmak istiyoruz” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI
Geçen yıl taraftarların takıma büyük katkı sağladığını söyleyen Asbaşkan Burç Çiçek, “Geçen seneki o muhteşem taraftarlarımızı bu senede bekliyoruz. Şimdilik salon sorununu çözemedik ama salon neresi olursa olsun taraftarımızla aynı havayı yakalayacağımıza inanıyoruz. Hangi salon olursa olsun taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarımız bizim için çok önemli” dedi.

YENİ BİR OLUŞUM
Yeşil lacivertli kulübün hem yönetim, hem teknik ekip hem de takımda yenilendiğini söyleyen Çiçek; “Yeni bir oluşuma girdik, inşallah kan tutar ve hedefimize ulaşırız.  İki oyuncu daha alacağız. Bir tanesi Denizlili bir genç arkadaşımız olacak. Hocayla konuşup, haftaya Denizlili bir arkadaşımızı aramıza alacağız. Diğer oyuncuyu 4 ya da 5 pozisyonu için alacağız. Görüştüğümüz oyuncular var. İnşallah olumlu bir şekilde sonuçlandıracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..