REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Basket’te hedef galibiyet!

Merkezefendi Basket’te hedef galibiyet!

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Cumartesi günü saat 17:00’de deplasmanda Sigortam.net İTÜ ile karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizde tek hedef galibiyet.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Ekim 2020 Cumartesi, 15:17

Türkiye Basketbol Ligi 3’üncü haftasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, deplasmanda Sigortam.net İTÜ ile karşılaşacak. Kritik maç öncesi temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Coach Şahin Ateşdağlı, “Çok değerli bir maç. Kolay olmayacak” dedi.

“TAKIMIN PERFORMANSI BİZİ ÇOK MEMNUN EDİYOR”
Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, ligde bundan sonra oynanacak olan her maçın zor olduğunu söyledi. Deveciler, “Bundan sonraki maçlar hep zor. Arka arkaya geliyor hepsini oynuyoruz. Bizim bundan sonra arka arkaya galibiyetler almamız lazım. Pozisyonumuz gereği çok kırılma haftaları Takımıma inanıyor ve güveniyorum“ dedi.

Öte yandan TBL’nin ilk haftasındaki Mamak Belediyesi-Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket maçı, Mamak Belediye takımında Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan 10 kişiden dolayı ertelenmişti. TBF bugün yaptığı açıklamayla ertelenen Mamak maçının 11 Kasım’da oynanacağını belirtti.

2020-2021 sezonunun üçüncü hafta maçında cumartesi günü Sigortam.net İTÜ ile karşılaşacak, basketbolcular Covid-19 PCR testine tabi tutuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..