REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİRİN YILDIZLARI AYDIN’DA YARIŞACAK

BÜYÜKŞEHİRİN YILDIZLARI AYDIN’DA YARIŞACAK

İl Şampiyonu olduktan sonra, Basketbol’da Denizli’yi 3 kategoride temsi edecek olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımlarından Yıldız Kızlar, Bölge Şampiyonası için Aydın’a gitti.

/ DENİZLİSPORHABER / 12 Mart 2014 Çarşamba, 13:25

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) yurtiçi faaliyetleri kapsamında her yıl düzenlediği Anadolu Şampiyonaları’na katılma yolunda ilk adım olan Bölge Şampiyonası için yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyespor Yıldız Basketbol takımı, Aydın’a uğurlandı.

Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Denizli Şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’lu Basketbolcular, Bölge Şampiyonalarına hareket öncesi Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Yönetim Kurulu üyesi Akın Çelik’ine hazır bulunduğu ziyarete, Amatör Branşlar Altyapı Koordinatörü Hüseyin Yılmaz, Koordinatör Yardımcısı Berna Alankuş ile Antrenörler Orçun Yiğit, Özgür Çelikoğlu ve basketbolcular katıldı.

Başkan Uzunoğlu, Denizli Şampiyonu olan Basketbolcuları bir kez daha tebrik ederken, katılacakları Bölge Şampiyonaları’nda centilmence  mücadele etmeleri konusunda genç sporculara uyarılarda bulundu. Maç kazanıldığında sevinçlerin abartılmaması, kaybedildiğinde de fazla üzülmemeleri gerektiğinin altını çizen Başkan Uzunoğlu, “ Önemli olan rakibe ve takım arkadaşlarına karşı en kötü anda bile centilmence davranabilmek. Müsabakalarda Fair Play ruhuna göre mücadele edin ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’u temsil ettiğinizi unutmayın. Şampiyonluklar kadar davranış biçimleriniz de bizim için çok önemli” dedi.

Konuşmanın ardından basketbolculara şampiyonluk hediyesi olarak basketbol ayakkabısı, forma ve çanta hediye eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, sporculara Bölgesel Şampiyonaları’nda başarılar diledi. Denizli BBSK Yıldız Kızlar Basketbol Takımı 12-16 Mart tarihleri arasında 8 ilin katılımıyla Aydın’da, Küçükler 26-30 Mart tarihlerinde Uşak’da, Gençler ise 2-5 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar’da Bölge Şampiyonaları’na katılacaklar. 6 İl’de yapılacak olan Bölge Şampiyonaları’nda birinci olan takımlar Anadolu Şampiyonası’na katılma hakkını kazanacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..